torstai 2. huhtikuuta 2015

Hyppypäivä ja pupuvieras!

Meillä oli eilen kanivieras, kun Elsan kaverin Reetan Muru- kääpiöluppa tuli käymään. Tarkoituksena oli hypyttää kaneja vähän pidemmillä radoilla, niin kuin kisoissa. Hypytys venyi iltapäivästä iltaan asti, kun jouduttiin välillä pitämään taukoa sateen takia. Oli kuitenkin kiva ja pupumainen päivä!
Pullukat rivissä.. :'D
Muru oli aluksi hiukan peloissaan ja ihmetteli, mihin se on oikein tuotu. Iltaa kohden se kuitenkin rohkaistui ja lopuksi pomppi jo ihan innoissaan Elsan huoneessa.

Päästettiin puput vähän haistelemaan toisiaan terassin pöydällä, mutta ei päästetty kuitenkaan liian lähelle toisiaan, ettei satu mitään hyökkäämisiä. Hessu oli Murulle kaikista ystävällisin ja nuuhki sitä vaan kiltisti. Ihan kun se ei olisi edes huomannut, ettei se olekaan tällä kertaa Minni.

Mella taas oli erittäin innoissaan vieraasta ja yritti koko ajan päästä sen luo- niin kuin muidenkin kanien. Mella on erittäin sosiaalinen kani ja se innostuu välillä jopa liikaakin, jos näkee muita kaneja.

Minniä taas ei edes päästetty Murun lähelle, koska Minni on aika reviiritietoinen varsinkin muita naaraita nähdessään.

"Kukas se tuo nyt on?"
Mutta nyt kerron, miten pupuilla meni estetreenit ja laitan loppuun vielä koosteen hypyistä.

Minni
Minni oli eilen vauhdikas ja hyppi tasoonsa nähden tosi hienosti. aloittelija- kokoista rataa Minni hyppi puhtaasti ja helppoa muutamalla virheellä.

Tässä on muuten mun uusin este. Siitä piti tulla alunperin W- este, mutta lauta ei riittänyt, joten siitä tuli vähän erilainen. Ajaa yhtä hyvin asiansa!

Hessu
Hessulla oli melko huono hyppypäivä. Helppoa rataa se hyppi kyllä aluksi hyvin ja kovaa, mutta tunki esteistä välillä läpi. Keskivaikea rata tippui kokonaan maan tasalle, joten en sitten enempää viittinyt poikaa kiusata.

Oon miettinyt nyt aika paljon, tulenko ottamaan Hessua edes kokeilemaan keskivaikeaa kevään kisoihin. Hessu kun on niin tuuliviiri, välillä rakastaa hyppiä isompiakin esteitä, mutta välillä ei kiinnosta sitten ollenkaan. Katsotaan nyt, onko se innoissaan kisojen aikaan. Onneksi se ei ole vielä klassautunut helpolta mutkalta pois, niin voidaan sitä ainakin käydä vielä hyppimässä.
Venyy venyy

Mella
Märästä maasta huolimatta Mella näytti taas upeita loikkia esteillä. Keskivaikeaa rataa mentiin puhtaasti ja lopuksi vaikean-eliitin kokoista myös hienosti. On se vaan hieno! ♥Muru
Muru ei pitänyt märästä maasta, joten aluksi hyppiminen ei oikein sujunut. Myöhemmin Muru hyppi kuitenkin paljon paremmin ja suostui ainakin etenemään. :) Muru hyppi suunnilleen aloittelijoiden kokoisia esteitä.
Nyt keväällä on tulossa monet kisat, joista me tullaan ainakin kolmiin. Petexpoon tulen Mellan kanssa lauantaina kv suoraan. Nokialle tulen Mellan ja Hessun kanssa ja näillä näkymin suunnataan varmaan myös Palojoelle. Kisoja odotellessa! :)

2 kommenttia:

 1. Mukava postaus, sekä hyvin kirjoitettu! :)
  Ihanasti hyppivät kaikki! Mella on kyllä tosi upea!
  Hessu hyppi joitain loikkia tosi nätisti, mä oon kyllä täysin rakastunu tuohon sun mustaan pallonaamaan. Vaikei klupat enää nii mun juttu ookkaan, eikä varsinkaan mustat kanit niin Hessussa on sitä jotain! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, piristit tosi paljon kommentillasi! :) Hah, se on hassua miten joku muukin on tullut tota samaa sanomaan Hessusta, mutta onhan se jotenkin vaan ihana mustakin! :) <3

   Poista