keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Puotinharju 12.7.

Sunnuntaina vietettiin päivää Puotinharjun kisoissa sateisessa säässä. Mukana oli Mella vaikeassa suorassa ja lähes 2 kk kisatauon jälkeen myös Hessu kv suorassa! Minni oli myös Hessun seurana, muttei kisannut. Päivä oli mun mielestä oikein mukava, eikä sääkään mua kauheesti haitannut.

Mellan ekan kierroksen aikana satoi jonkin verran. Mel oli ihan outo sateella hyppiessään. Se heitteli ihan jättimäisiä loikkia ja ojenteli takajalkojaan, kun yleensä se ei jaksa liikaa ylimääräistä loikkia. No, mikäs siinä, hyppäsi kaikki esteet jo ekalla kierroksella puhtaasti! 1 virhe kuitenkin tuli, kun päädyttiin vielä ylittämättömän esteen toiselle puolelle ja palattiin takaisin. Toinen kierros meni myös tosi hienosti ja Mel eteni kivasti. Luulin ainakin, että Mellalle olisi tullut puhdas rata, mutta nyt kun katsoin tuloksista niin jostain sinne oli tullut 1 virhe. No, joka tapauksessa 2. sija sekä toinen klassaus suoralta!



Mellasta en bongannut yhtään kuvia, mutta lisäilen, jos löydän myöhemmin. Tässä pari kuvaa harjoitteluesteeltä.



 
Hessu ei ollut siis kotonakaan hyppinyt kuukauteen, lukuunottamatta paria miniestettä tällä viikolla. Tauot tekee Hessulle yleensä aina hyvää, niin kuin tälläkin kertaa. Hessun eka kv sillon Turussa meni 4 virheellä, joten tavoittelin nyt edes pientä parannusta. Hessu ylitti itsensä jo ekalla kierroksella, vaikka tunkikin tuplakryssästä läpi ja tiputti radan toisenkin pisimmän esteen. 2 virhettä siis. Toisella kierroksella poika hyppi aivan upeasti Hessuksi, isoimmatkin esteet ylittyivät... Sieltä tuli Hessun eka puhdas rata ikinä ja 5. sija! :')



Hessun hyppykuvat ©Karkki L., MaiSu, ja Elsa.









Oon hirmu tyytyväinen molempiin pupuihin, ja varsinkin Hessu ylitti täysin mun odotukset tällä kertaa! Seuraavat kisat meidän osalta onkin SM-kisat kahden viikon päästä, hui! Sinne mennään molempina päivinä, ja yövytään luultavasti teltassa Elsan kanssa. Ei Mel sitten tänä vuonna SM- eliitteihin kerennyt klassautua, mutta ei se toisaalta haittaa, ehtiihän sinne vielä... :)

2 kommenttia:

  1. Jäin seurailemaan:) Ihania ovat kanisi:3 Itsekin aloitteleva kanibloggaaja Pirkanmaalta!

    VastaaPoista