sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Lomasakin kuulumiset

Pitkästä aikaa tulin kertomaan kaikkien pupujen kuulumisia kuvien kanssa! Nyt on ehtinyt touhuilla kanienkin kanssa, kun palattiin matkalta ja on ollut muutenkin paljon aikaa. Sää nyt ei ole ollut parhaimmasta päästä, mutta kanien puolesta tosi hyvä! Mökki ei kuumennu hellelämpötiloihin, joten kaneja ei tarvitse laittaa joka päivä ulkohäkkeihin ja keksiä mitä ihmeellisimpiä viilennyskeinoja.

Laitan jokaisesta pupusta kuulumiset ja kuvat sekä voisin myös samalla kertoa, mihin luokkiin ne menee SM- kisoissa. 



Mella

Neidille kuuluu perus hyvää. Mel on aina innoissaan moikkailemassa mökin ovella, kun menemme kanilaan. Onhan se niin sosiaalinen, että sitä pitää käydä usein viihdyttämässä. Nyt se on saanut ulkoilla valjaissa joka päivä 1-2 kertaa, että se saisi vähän kulutettua energoitaan. Mel ilahtuu aina kovasti, kun saa tutkia ja juosta ympäri pihaa. 

Mel menee SM-kisoissa launtaina vaikeaan mutkaan ja korkeuteen ja sunnuntaina vaikeaan suoraan ja pituuteen. Mellalla on meidän kaneista eniten luokkia hypittävänä, joten toivottavasti se jaksaa ne kaikki. Pituutta ollaan harjoiteltu tasan kaksi kertaa kotona, eikä Mel ole pompannut kuin n. 125cm. Mennään kuitenkin koittamaan. :)








Ostin  Mellalle lähiaikoina tollasen söpön mansikkajuomakupin ja pajupallon, josta se onkin tykännyt kovasti.


 Meillä kävi yhtenä päivänä pikku onnettomuus, kun Mella päätti livahtaa Minnin ja Hessun puolelle. Siinä sitten äkkiä ryntäsin itsekin sinne ja katsoin hetken kolmen kanin rypästä kauhuissani. Siitä alkoi kunnon tappelu ja en voinut muuta, kuin yrittää nostaa Mellan pois, joka tietysti tarrasi ranteeseeni ja roikkui siinä hetken. Sitten se kipitti järkyttyneenä omalle puolelleen. Tarkastin heti kauhuissani kaikki kanit, mutta mitä ihmettä, keltään ei löytynyt haavan haavaa! Ainoastaan itselläni oli ranteessa veriset hampaan jäljet, joihin sattui jonkin verran.


Minni 

Minnille kuuluu ihan hyvää, se on normaali kipakka itsensä. :'D Tänään, kun menin luppien häkkiin siivoamaan, Mimu katsoi heti vähän vihaisesti. Se alkoi haastaa riitaa Hessun kanssa pinkomalla ympäri häkkiä ja yritti häätää siivousvälineet reviiriltään. Hessu katsoi vaan vierestä hölmistyneenä ja alkoi nuolla mun jalkoja ja käsiä. On ne vähän höpsöjä.

Minnikin tulee SM- kisoihin lauantaina helppoon mutkaan. Jos sillä olisi vaikka vähän intoa yksiin kisoihin. Myös sen takia Minni täytyy ottaa mukaan, ettei se kestäisi viikonloppua ilman Hessua. Sen jälkeen ei luultavasti kisailla sen kanssa taas pitkään aikaan.

Kotona Mimu on hypännyt jopa pari kv:n kokoista estettä, hyvä Mimu!

Minni nauttii ulkona eniten syömisestä.




Minni kiipesi taas vaihteeksi Siljan olkapäälle, niin kun se usein tekee.

Kyllä on edustava kuva... :D

Hessu

Hessusta lukikin jo tuolla jotain, mutta se on kyllä vaan niin hurmaava otus. Se on nauttinut nyt runsaasta ulkoilusta, ja heittelee aina välillä iloloikkia ja pyrähtelee sinne tänne. Ruoho maistuu tälle pojalle hyvin ja naapuriinkin oli taas eilen hauskaa karata.

Hessu osallistuu SM-kisoissa lauantaina helppoon mutkaan ja sunnuntaina kv suoraan.
Hessu pomppaamassa uusien shakkilankkujen yli. Shakki-este on kyllä Hessun ikuinen kauhu! Se katsoo sitä ennen mua aina silleen "Mami tätä mä en hyppää." Hetken jälkeen se ponkaisee sen yli hirveällä loikalla, ettei vaan este hyökkää kimppuun.




Tällästä meidän pupuilla tällä kertaa. Kommenttia saa heitellä kuvista, jos haluaa! :)

7 kommenttia:

  1. Hessuu! <3
    Mellan vika kuva on niin osuva tuohon kohtaan tekstiä!
    SMeissä nähdään, kiva kun sulta tulee kaikki kanit mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :') Kiva, ja jep on kivasti hypyteltävää! :)

      Poista
  2. Sun blogi ja ihanat kuvat jaksaa aina piristää! :') noi lupat on niin hassuja, sulla on niistä aina nii lutusia kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti paljon! :) Joo ne on kyllä aika pöhköjä. :'D

      Poista
  3. Ihania nää sun karvaotukset! <3 mekin tullaan Tikon ja Hattarankaa lauantaina helppoa koittamaan :) saa tosin nähdä miten Hattara pärjää, kun Gabyn täytyykin jäädä kotiin sairastelemaan.

    VastaaPoista