torstai 9. heinäkuuta 2015

Kesäkanilan kunnostus ja Ruotsin reissu!

Noniin, reissusta on palattu, siitä lisää videon jälkeen. Vihdoinkin sain tämän videon muokattua ja ladattua YouTubeen. Videon alku on ainakin parin kuukauden takaa, loppu sitten vähän uudempaa materiaalia. Kanila on myös muuttunut videon jälkeen aika paljon, ja kanit ovat vaihtaneet puoliakin. Voisin tehdä jossain vaiheessa kanilan esittelyn, jos sille on kiinnostusta? Mutta toivottavasti tykkäätte videosta! :)

 Kannattaa laittaa laatu paremmalle mutterista! Linkki videoon.


Tiistai-iltana palattiin siis Ruotsista, jossa oltiin viikko. Minni ja Hessu olivat hoidossa jälleen Minnin kasvattajalla, jossa ovatkin olleet jo useamman kerran. Hessu oli kuulemma vähän jahtaillut Minniä. Varmaan, kun oli uusi paikka, niin piti näyttää kuka on pomo. Lupat saivat asustella puolikkaassa karsinassa, joka oli myllätty ihan kunnolla... :D

Mella taas vieraili yli viikon Elsan kaverilla. Mel oli ollut kuulemma kiltti ja helppohoitoinen kani eikä ollut turhia stressannut uudesta paikasta. Sellainenhan se yleensä aina onkin. Kiitos vielä hoitajille hyvästä hoidosta! :')

Reissu oli ihan mukava. Ajeltiin autolla ympäri Ruotsia, Osloon asti. Joka yö oltiin eri hotellissa ja eri kaupungissa. Käytiin kaupungeilla, nähtävyyksissä, eläintarhassa, Skansenilla, uimarannoilla yms. Tässä joitain kuvia reissulta.


Viikkoa ei tarvinnut onneksi viettää ilman pupuja, sillä eläintarhassa sai kaikista eläimistä mennä juuri pupujen aitaukseen! Se oli tosi kiva, sillä kaikki kanit siellä olivat juuri sellaisia, mistä pidän. Hyvin sosiaalisia, rohkeita ja kauniin näköisiäkin.


Innostuin vähän muokkailemaan Siljan silmääkin.. :D


 P.S. Sunnuntaina kisaillaan Puotinharjussa Mellan ja pitkästä aikaa myös Hessun kanssa! :)

6 kommenttia:

 1. Kiva video ja tuo kanila on ihanasti sisutettu! Tee vaan kanilan esittely :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ja rento video! Matkakin vaikutti hyvin mielenkiintoiselta, sellaiselta mikä olisi minunkin makuun. :D
  Tee ihmeessä kanilan esittely!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :') juu kyl mä varmaan sen sitten teen :)

   Poista
 3. Mella oli kyllä helppohoitoisin kani mitä meillä on varmaan ikinä ollut! :')

  -Eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no kiva kuulla! :'D ja kiitti vielä hoidosta! (:

   Poista