lauantai 22. elokuuta 2015

Estetreenailua videolla

Meillä on nyt pari viikkoa kisataukoa, joten viime lauantaina hypytettiin kaneja pitkästä aikaa kunnolla kotona. Rakensin tällä kertaa etupihalle suoran, jolla hypytettiin kaikkia pupuja. Jos et jaksa lukea postausta, kannattaa silti katsoa postauksen lopussa olevat esteilyvideo. ;D

Hessu hyppi ihan hyvin, mutta radan viimeinen pitkä este tuotti ongelmia. Jostain syystä siitä piti tunkea koko ajan läpi.. Laskin estettä sitten niin kauan, että poika sen pääsi ja pian se meni sen jo isompanakin. Radan ekat esteet sujuivat pojalta parhaiten.
Lupista ei otettu tällä kertaa kuvia.

Mellaa hypytettiin lauantaina tolla suoralla radalla, joka sujui hienosti, niin kun melkein aina sillä sujuukin. Esteet olivat vaikean-eliitin kokoisia. W-tyylisen esteen kanssa oli vähän ongelmia, sillä se ei pysynyt millään kasassa ja rämähti alas aina, kun lisäsi yhdenkin puomin... Ei ihmekään, kun tolpat on toisiinsa nähden ihan vinossa. Pitäisi muutenkin varmaan tehdä joku esteiden kunnostusurakka, kun osa esteistä tuntuu lahoavan käsiin.
Uusista lankuista ja videolla vielä keskeneräisestä muurista on tulossa postausta pian. :)
 Mellan kanssa mentiin myös sunnuntaina yhtä vähän isompaa autoestettä, kun sillä oli niin paljon energiaa. Sitä se hyppi kivasti ja hienolla vauhdilla. Isoimmillaan este oli eliitin maksimikorkuinen ja -pituinen.


Lopuksi Elsa hypytti pikku-Minniä, joka meni radan pari kertaa vaan. Minni pompotti ihan perushyvin, vaikkei paljoa sen kanssa mentykään ja lopetettiin ennen kun alkoi kyllästyttää.Seuraavat kisat on meidän osalta Palojoella 30.8., jossa Mellalla olisi vihdoin mahdollisuus klassautua eliitti suoralle, hui! Myös Hessu tulee tuttuun tapaan mukaan reissulle kv suoraan.

8 kommenttia:

 1. Kivoja hyppyjä! :) ja mukavaa saada eliittiin taas vähän lisää porukkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja jep, siellä allaa olla jo ihan kivasti kaneja :)

   Poista
 2. Niin hienot kanit! <3 Tuntuu että Mella on alkanut käyttämään kroppaansa vielä paremmin kuin ennen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanit kiittää! <3 ja kiva että huomaa kehitystä, onhan se! :)

   Poista
 3. Voi sun kanit on niin hienoja!! Ja esteet on tosi kivoja. :3

  VastaaPoista
 4. Hauskoja esteitä ja tosi hyvin hyppivät! :)

  VastaaPoista