sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ypäjä 9.8.2015

Taas olisi kisapostausta, mutta yritän kirjoittaa tämän nyt melko tiivistetysti.

Eli olimme Ypäjällä kisailemassa ponikuninkuusravien yhteydessä. Ainakin sunnuntaina, jolloin siellä olimme, oli tosi vähän osallistujia. Ei se mitään, kisat olivat silti oikein leppoisat ja mukavat, vaikka hirveän kuuma kyllä oli! Luokissa meni niin vähän aikaa, että lopuksi järjestettiin epävirallinen slalomhyppy, joka oli hauskaa vaihtelua.

Kisapaikalle tultua huomasin, että kamera oli jäänyt kotiin! Kuvattiin sitten radat kännykällä, joten laatu ei ehkä ole niin hyvä, enkä kuviakaan ottanut.

Hessu 
Poitsu hyppi keskivaikeaa mutkaa, jossa arvosteluluokka oli B. Hessu meni molemmat kierrokset reippaasti ja kivasti tiputtaen 2 estettä. Toiselta kierrokselta tuli silti vain 1 virhe, koska toinen Hessun tiputtama este oli korjattu väärin. 2+1 tulos riitti luokan voittoon, ja Hesen ekaan sinivalkoiseen ruusukkeeseen! :)Slalomin esteet näyttivät aika helpoilta Hessulle ja se hyppikin sen puhtaasti.Mella
Mel kisasi vaikeaa mutkaa, jossa arvostelu oli myös B. Eka kierros meni vähän hutiloiden 3 virheellä, mutta toiselta tuli upea puhdas rata! Niin kun videolta voi kuulla, joku poni oli päässyt irti. Siitä syntyi pieni mekkala, joten aika pysäytettiin. Mella ei kuitenkaan pienestä hätkähtänyt vaan jatkoi rataa hienosti. 3+0 tuloksellaan myös Mel voitti luokkansa, jossa oli tosin vain 3 kania. :D Myös mutkalta on nyt jo 3. klassaus saatu!Slalomiin ei päässyt vaikean kanit, joten Mella sai levätä loppupäivän.

Minni
Elsa hypytti Minnin helpossa suorassa. Minni oli varmaan vähän ihmeissään kisapaikasta ja se olisi halunnut hyppiä juuri toiseen suuntaan, kuin mihin rata meni. Ekalla kierroksella se eteni hitaasti, mutta meni silti vain 1 virheellä. Toisella kierroksella se ei sitten enää jaksanut ja Elsa keskeytti. Minni sijoittui 4.! Videolla eka kierros.Minni meni sitten myöhemmin vielä Elsan kanssa slalomiin ja hyppi sen puhtaasti! Vauhti ei taaskaan päätä huimannut, mutta hienosti se pomppi. Minni ei nyt enää jatkossa kisaa paljoa, kun se alkaa olla jo vähän kyllästynyt touhuun. Joissain kisoissa sillä on hirveästi intoa hyppiä ja toisissa se jäisi mieluummin vain istuskelemaan paikoilleen.

Video alkaa vasta radan puolivälistä.

Nyt ei tulekaan varmaan pariin viikkoon kisapostauksia, koska seuraavat kisat meidän osalta on ehkä kolmen viikon päästä. Huomenna mulla on kesäloman viimeinen päivä! :o Loma on kyllä mennyt liian nopeasti! Tiistaina sitten lukion eka päivä... No palaillaan sitten joskus sen jälkeen!

Tässä vielä joku julkaisematon kuva, ettei postaus jää täysin kuvattomaksi :D

2 kommenttia:

 1. Teillä meni tosi upeasti, onnea! :)
  Pidä hauskaa lukiossa, mulla eka päivä vasta keskiviikkona! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ekasta lukiopäivästä selvitty ja kiva! :D

   Poista