tiistai 17. marraskuuta 2015

Lemmikkimessut 2015

Ohhoh, kahden viikon tauko on kerääntynyt postailusta! Ei ole oikein ollut intoa eikä aikaakaan kauheasti. Nyt kuitenkin pikkuisen taon jälkeen on taas kiva kirjoittaa postauksia!

Lemmikkimessut oli siis reilu viikko sitten ja me oltiin siellä sunnuntaina. Messut oli ihan kivat, mutta ei ehkä ainakaan mun osalta parhaimmasta päästä. En tiedä, jotenkin ei ollut sellasta fiilistä ja kaneillakin nyt meni vähän miten meni.

Tein siis tällä kertaa videon messuilta kommentoijien toivomusten mukaan, joten ei kun katselemaan!


Kerron tähän vielä pupujen radoista.
Hessu oli kv mutkassa Elsan ohjaamana. Ekalla kierroksella oli kivoja loikkia, mutta radan loppupäässä poika tyssähti paikoilleen ja Elsa päätti keskeyttää. Toinen kierros meni jo ihan kivasti, 3 virheellä.

Hyppykuvat ©Emma S.!

 

Mella oli ekaa kertaa eliitti mutkassa. Neiti hyppi lämpässä ihan hienosti, mutta radalla se oli tosi outo. Eka este ylittyi lupaavasti. Loppuradan se oli kuitenkin jotenkin niin jännittynyt, että yrityksestä huolimatta lähes jokainen helpompikin este rysähti alas. Ekalta kierrokselta kertyi 7 virhettä. Mietin ettei se haittaa mitään, jos sitten toisella parannettaisiin edes parilla. Toiselle kierrokselle pääsi kuitenkin vaan kolme parasta kania, joten siihen se sitten jäikin. Mutta ei se mitään, aina ei voi onnistua!


Mellan uusi hyppytyyli :'D...


Radoista en edes jaksa nyt laittaa erillisiä videoita, mutta videolla vilahti niistä pieniä pätkiä.
Nyt puput pääsee luultavimmin kunnon kisalomalle, sillä seuraavat kisat on varmaankin vasta ensi vuoden puolella. Katsotaan sitten, jos pupuilla olisi taas uutta intoa hyppimiseen!

Palaillaan toivottavasti pian tällä kertaa!

6 kommenttia:

  1. Kiva video!
    Harmi, että eliitin arvosteluluokka vaihtui. Uskon, että toinen kierros olisi mennyt vielä paremmin Mellan kanssa. :) Hienosti meni kuitenkin, ensimmäinen eliitti mutka ja kamalassa hälinässä!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja video!
    Voisitko joskus tehdä diyn sisuktuksesta? Mellalla on hieno uusi hyppy tyyli :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! juu luulen, että joulukuussa tulee siitä aiheesta :)

      Poista
  3. Ihana postaus! Sulla on tosi kiva blogi, joten liityin lukijaksi. Toivottavasti uus postaus tulee pian.

    bunnyatmosphere.blogspot.fi
    -saa käydä katsomassa :3

    VastaaPoista