keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Hurjat halloweenkisat!

Tai ainakin joidenkin kanien mielestä! Mun mielestä Humppilan kisat oli tosi kivat. Oikeestaan koko viikonloppu oli tosi kiva. Nyt kerron kuitenkin vaan näistä kisoista. Ajattelin tehdä tämän postauksen vähän enemmän kuvapostauksen tyylisesti.

Mella lähti siis kokeilemaan vaikean mutkan viimeistä klassausta ja Hessu taas kv suoran! Odotukset eivät tosiaankaan olleet korkealla, sillä kotona sisällä hyppiminen ei luonnistunut viikko sitten ollenkaan.

Kisapaikan koristeluun oli nähty selkeästi vaivaa. Palkinnot ja ruusukkeetkin olivat hienoja ja halloweenaiheisia!Oma panostukseni oli nämä pienet nimikyltit, jotka väkersin pupuilleni... :'D
 Osalle pupuista kisapaikka oli aika stressaava, olivathan nämä vielä ekat sisäkisat pitkiin aikoihin.


Huomasin myös Mellan kohdalla, että tämä ei ole sen lempipaikka hyppiä. Mel ei suostunut hyppäämään lämpässä kunnolla ja koitti jopa mennä esteistä läpi. Radalle lähdettiin ilman suuria odotuksia.

Eka kierros meni sitten miten meni. Mun ei ole ikinä tarvinnut ohjata ja neuvoa Mellaa niin paljon kuin tällä kertaa. Vauhti oli hidas ja aikakin meinasi loppua.Virheitä kerääntyi kuitenkin vaan 3.

Toisella kierroksella Mella ei ollut enää niin jäätynyt ja teki myös välillä kivoja hyppyjä. Edelleenkin meno oli hyyvin tahmeaa, mutta Mel ylitti esteet puhtaasti yksi toisensa jälkeen. Nostin taas neidin tuplakryssän yli, mutta muuten kaikki puomit pysyivät kannattimillaan. 1 virhe siispä, 2. sija ja klassautuminen eliitti mutkaan! :)
 Video loppui harmillisesti kesken, mutta loppu meni puhtaasti.

Ehkä se Mella tästä alkaa taas tottua sisällä hyppimiseen. Sunnuntaina on sen eka eliitti mutka messuilla. Saa nähdä miten menee!

Tässä välissä ehdittiin leikkiä vähän valoilla. :D
©Karkki

Kv suorassa oli multa siis Hessu. Poika oli kyllä ihmeellinen, eihän se ollut yhtään jännittynyt! Taitaa olla nuo kääpiölupan "enälyäpelätämitään-aivot". Poika oli super innoissan ja pomppi lämmittelyn esteet jättiloikilla.


Eka kierros meni reippaasti 2 virheellä. Toisella kierroksella poika eteni taas kivasti ja maaliin selvittiin ilman virheitä! Tosi hassua, sillä kukaan muu kani ei selvinnyt puhtaasti tai edes yhdellä virheellä. Hessu oli kyllä porkkanansa ansainnut! :') ©Karkki

Poika sitten voitti luokan ja sai hienon ruusukkeen lisäksi ämpärillisen herkkuja (omistajalleen :'D). Hessu klassautui myös vaikealle suoralle! Saa nähdä, aletaanko kisailla sitä kunnolla, ensi kesänä poika täyttää kuitenkin jo 5 vuotta. Tällä hetkellä Hessulla näyttää olevan intoa hyppimiseen, mutta kisailu lopetetaan sitten, kun poika siltä vaikuttaa.

Mellakin sai hienon mustan ruusukkeen!

Olin välillä myös kameran takana, mutta koska hyppykuvat eivät onnistuneet sisällä ollenkaan, otin kuvia lähinnä esteiden välistä. Näistäkin kuvista tuli tosi rakeisia, joten en jaksa nyt tehdä niistä mitään kansiota. Jos kuitenkin kaipaat paria kuvaa kanistasi, laita vaikka s-postia, niin voin katsoa löytyykö sun pupusta!
Sähköpostini: saara.kuusijarvi@gmail.com

 ©Henna V. (?)


Pahoittelen, että lokakuun DIY-postaus ei tullut viime viikolla enkä usko että tulee tälläkään. Nyt on niin paljon muuta hommaa, että siitä tulee sitten marrastuun DIY.

Sunnuntaina suunnataankin jo messuille! Haluaisitteko mieluummin videon päivästä vai kuvia (+ratavideot) sieltä?

13 kommenttia:

 1. Tee ihmeessä messuilta video!
  Upeasti meni teillä, Hessu on kyllä niin uskomaton! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja kiitos paljon, Hessu osaa kyllä aina yllättää! <3

   Poista
 2. Tee mieluummin video! :') Hyvin meni teillä :3

  VastaaPoista
 3. Nyyh miksen ollu tuolla, näyttää niin kivalta D: Teillä meni upeesti taas kerran!!
  Ja messuilta video, koska messuvideot on parhautta 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivat kisat, mutta tuleehan niitä vielä! :) Kiitos ja juu yritän sitten ainakin tehdä sen! :)

   Poista
 4. Tee messuista video! Teillä meni toosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 5. Moi Saara! Ollaan seurailtu sun blogia jo jonkun aikaa ja haluttais kysyä yhtä asiaa kun meillä on Violan kanssa pientä ongelmaa kynsien leikkuussa. Eli ei saada kunnolla Violaa syliin. Se alkaa aina rimpuilemaan kun yritetään saada sitä syliin. Joten haluttais tietää miten on helpointa ottaa kani syliin? Tää postaus oli hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Hmm kannattaa varmaan koittaa ensin kasvattaa luottamusta enemmän siihen! Eli vaikka istuskele lattialla ja tee jotain muuta samalla kun Viola saa rauhassa tulla katsomaan sua ja alkaa luottamaan enemmän.

   Sit kun se tulee ite sun luokse voi pikkuhiljaa ottaa pieniks hetkiks syliin ja laskea heti ja antaa vaikka namia kädestä.
   Jos se alkaa rimpuilemaan, niin älä päästä heti alas (ellei nyt oo ihan pakko) ettei se opi että rimpuilu auttaa. Oota vaikka että rimpuilu loppuu ja laske aina sillon kun se ei rimpuile. :)

   helpoin tapa ottaa syliin riippuu ihan kanista, mut jos se tykkää silityksestä niin koita silittää eka päästä ja liu'uttaa siitä käsi sen pepulle ja toinen sitten mahan alle niin että etusormi menee etutassujen väliin :D tää toimii mellalla ainakin. toivottavasti tajusit jotain!

   Poista
  2. Kiitos tosi paljon vinkeistä! Yritän kokeilla sitten noita vinkkejä. Toivottavasti meijän kanilla toimii. (:

   Poista
 6. Mun mielestä video + postaus ois hyvä!! Ja jos voi toivoa postausta, niin ois kiva jos kertoisit miten alotit kouluttamaan sun kaneja ja miten ne on edistyny ja vinkkejä alottelijoille. Oon uus lukija nii en tiiä onko semmoista postausta ollu.
  Ps. Talvinen ulkoasu olis kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut meni jo, postauksenkin tein jo niistä ;D
   Mutta tietysti voi toivoa! :) Mitä koulutusta siis tarkoitat, esteille koulutusta vai?
   Ja joo, se ulkoasu tosiaan pitäis saada tehtyä :D

   Poista