maanantai 28. maaliskuuta 2016

Jummin ensimmäiset hypyt

Viime keskiviikkona koitin Jummin kanssa ekaa kertaa esteitä. Pystytin olkkariin kolme pientä estettä ja annoin poitsun ensin tutkia niitä itsekseen. Sitten laitoin valjaat päälle ja laskin Jumpsin ekan pikkuesteen eteen. Aluksi Jummi kökötti esteen edessä ja yritti karata kiertämällä sen. Pian poika kuitenkin tajusi idean ja alkoi pomppia heti tosi kivasti. Kohta se menikin jo sujuvasti kolmea estettä putkeen.

Toisen kerran hypittiin lauantaina ulkona, kivan keväisessä säässä. Jummi taisi muistaa tämän jutun ja hyppi taas tosi kivasti. Pojan hyppytyyli on ainakin vielä aika suloinen, sillä se näyttää lähinnä lumipallolta pomppiessaan jalat mahan alla. :'D Mutta nyt siis videoon, jossa on pätkiä näiltä molemmilta hyppykerroilta.


Jummi pääseekin jo lauantaina ekoihin kisoihinsa, Maskuun kokeilemaan helppoa suoraa. Saa nähdä mitä jäpikkä siitä sanoo! Mukaan nappaan tietysti myös Mellan eliitti suoraan. Hessu ei tule luultavasti tällä kertaa kisaamaan, sillä en viitsi laittaa sitä ainakaan vielä vaikeaan suoraan. Kevät on kuitenkin täynnä kisoja, joten kyllä Hessu ehtii sitä vielä joku kerta koittamaan.

4 kommenttia:

 1. Onnea kisoihin! Oon ilonen teijän puolesta :))

  Meijän Helmi yrittää aina kiertää korkeamman esteen :/ ja joskus jää sen eteen kököttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti! :') No höh, ehkä sillä ei ole tarpeeksi varmuutta loikata isomman yli. Kannattaa kerätä rohkeutta pienemmillä esteillä, jos siis tykkää hyppiä! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista