lauantai 26. maaliskuuta 2016

Iloista pääsäistä!

Tänään heitettiin pussillinen tipuja ja muuta härpäkettä Siljan sängylle ja alettiin napsia pupuista pääsiäiskuvia! No, kuvaaminen ei nyt todellisuudessa ollut niin helppoa, miltä sen saa kuulostamaan. Kuvasimme nimittäin huoneessa, jonka on vallannut uusi kanimme Jummi, ja näin muut kanit tietysti olivat tosi villeinä päästessään tutkimaan huonetta. Onneksi mulla oli Elsa kanipaimenena ja se tekikin suurimman työn, kun itse vaan räpsin kuvia. Kuvien yhteydessä kerron myös vähän pupujen kuulumisia.

Minni


 
Minni osasi kyllä taas poseerata niin söpösti ja pysyi parhaiten aloillaan! Minni ei mennyt myöskään sekaisin oudoista hajuista, niin kuin toiset kanit. Minnille kuuluu perushyvää, mitään erityistä kerrottavaa siitä ei ole. Vähän on kevättä rinnassa, niin kun näillä naarailla tuppaa olemaan. Jummi


Sitten tämä meidän pikkuinen tulokas. Jummi oli myös suloinen pääsiäispupu, mutta vauhtia olisi riittänyt turhankin paljon. Pikkuinen ei olisi malttanut seisoskella ollenkaan sängyllä ja Elsa joutui kaappaamaan sen muutaman kerran takaisin karkureissultaan.
Jummi on osoittautunut ihanaksi pikku vintiöksi. JumJum ja Jumpsi-lempinimet saanut poitsu on kunnon touhottaja, koko ajan on tekemässä jotain. Se taitaa myös herkkujen kerjäämisen, ja sille tavallista onkin sormien näykkiminen, jos herkkuja ei ala kuulua. :'D
Jummin kanssa kaikki ei kuitenkaan ehkä menekään ihan niin kuin suunnittelimme, mutta kerron siitä myöhemmin lisää. En halua nyt latistaa tätä värikästä pääsäispostausta huonommilla uutisilla. Voin kuitenkin kertoa, että toistaiseksi kaikki on hyvin ja poika on reipas ja iloinen.


 Hessu


Hessu ei ollut tänään todellakaan sillä tuulella, että se jaksaisi seistä kaikkien härpäkkeiden keskellä nätisti. Se oli juurikin sillä tuulella, että nyt on kyllä jotain kamalaa tekeillä!


...Nimittäin Hessun alfaurospaikka yritetään viedä! :'D Kerroin joskus pari vuotta sitten blogissani, kuinka Hessu vihaa toisia uroksia ja niitä ei meille tule koskaan tulemaan, kun Hessu on täällä. Noh, niin nyt kävi, mutta poika onkin tullut onneksi jo niin papaksi, ettei se jaksa enää välittää toisista uroksista. Tai no okei, ainakaan niin paljoa. Tänään sen yrittäessä karata kuvauspaikalta laitoinkin sen Jummin häkkiin (jossa ei tietenkään ollut Jummia!). Aluksi Hessu näytti tosi vihaiselta, mutta kului ehkä puoli minuuttia ja se oli mussuttamassa posket pullollaan tyytyväisenä Jumpsin heiniä.

"Jaahas, älä sitten taas mee julkaseen kaikkee noloo musta sinne sun blogiis!"

Mella

"Okei tipu, alistun"
Mella on ollut kaikista innostunein uuden pupun tulosta, ehkä liiankin. Jummilla ja Mellalla on ollut jo lukuisat "ovenalta-treffit". Eli siis Jummin ollessa vapaana se juoksee Mellan ovelle, ja puput kaivavat vuorotellen oven molemmilta puolilta. Yhtenä päivänä kävi jo vähän vaarallisempikin tilanne, kun Mel oli jostain kumman syystä päässyt Jummin häkille ja Silja oli löytänyt sen yrittämästä näykkäistä Jummia nenästä. Selvittiin onneksi säikähdyksellä, sillä paikalle oltiin ehditty heti!
  Mella oli kuvatessa kaikista villein. Kyllä puiset tulppaanit ja tiput saivat kyytiä, kun tämä jänis istutettiin poseeraamaan!


"Tyhmä tulppaani, tyhmä pääsiäinen, mää häippään nyt!"

Katselin kaksi vuotta sitten ottamiani pääsiäiskuvia Mellasta. Voi että siitä on kasvanut iso jänö! Ehkä kuvaustaidoissakin on jotain kehitystä havaittavissa, vaikka nyt itse sanonkin.... :D


Hyvää pääsiäistä vielä kaikille! :)

6 kommenttia: