perjantai 30. syyskuuta 2016

Korvia joka puolella

Ohhoh, en edes tiedä mikä toi tauko oli... Joka tapauksessa koeviikko loppui vihdoin ja voin sanoa, että tämä oli loppujen lopuksi rankin koskaan. Nyt on kuitenkin niin vapautunut olo, kun ehdin tehdä kivojakin juttuja, esim. tulla tekemään tämän postauksen! :)

Viikko sitten kuvailin siskoni kanssa kaneista tällaisia enemmän poseerauskuvamaisia otoksia. Sisällä olleen pimeyden takia kuvista tuli aika pimeitä ja rakeisia, mutta muuten mielestäni ihan kivoja. Niin kuin kuvista saattaa myös huomata, puput sai mussuttaa koko session ajan ruokaa, lupat lehtikaalia ja vähän tomaattia, Mella ja Jummi iltaruokaansa. Näin saatiin kuvauksista pupuillekin vähän mieleisemmät! Kerron taas samalla pikaiset kuulumiset kaikilta otuksilta.

Minni
Minni on vaan aina niin kiva kuvattava, kököttää niin nätisti paikoillaan!




Minnille kuuluu perus hyvää. Kesällä mummeli menetti paljon massaa pullukasta ulkonäöstään huolimatta. Nyt ollaan kuitenkin saatu massa takaisin uuden ruoan avulla ja Minni on taas hyvässä kunnossa. Muuten neiti on kyllä vielä oikeinkin suloinen ja vireä viipottaja. Elsan huonetta se jaksaa puolustaa sinne vapaaksi päästessään ja puri vaihteeksi Elsaa tämän takia. Lupat ei nyt saakaan olla siellä vapaana, vaan koko muussa talossa.



Hessu
Tätä poikaa on tunnetusti mahdoton kuvata mustan värinsä takia, vieläpä sisällä. Heka kuitenkin näytti viihtyvän kuvaustilanteessa, olihan siellä ruokaa.


Huomasin vähän aikaa sitten, että Hessusta alkaa oikeasti tulla jo pappa. Se on nykyään paljon rauhallisempi kuin ennen ja sen silmätkin on alkaneet näyttää sellaisilta vanhan kanin silmiltä. Noh, onneksi poika on vasta reilu 5v ja on aivan ihana edelleen! Hessu tulee nykyään muuten aina nimellä kutsumalla, vaikka häkkiin pyytäisi! :')



Mella ja Jummi
Tämä kaksikko on nyt samassa, koska niistä otettiin vain kaksin kuvia.



Mella ja Jummi ovat kyllä nykyään aivan ihana parivaljakko! Molemmat hakeutuvat aina toistensa viereen makoilemaan ja pesevät toistensa otsat. Kamun kanssa ne ovat myös rohkeampia monissa tilanteissa. Olen niin iloinen, että noista saatiin kamut, sillä ne nauttii selkeästi toistensa seurasta. ♥





"Mella mä yritän poseerata ja sä vaan pyllistelet siellä."


Lauantaina oltiin Jummin kanssa Pälkäneellä kisailemassa, mutta siitä kerron jossain toisessa postauksessa lisää. Nyt ei olla päästy oikein mihinkään estekisoihin ja myös Hyvinkään SM-kisat jää välistä. Mella hyppi esteitä viimeksi Ypäjällä, noin kuukausi sitten, mutta ajattelin nyt viikonloppuna hypytellä pitkästä aikaa kotona. Onneksi päästään ainakin Saloon Meltsin kanssa, siellä onkin Mellan eka SM-eliitti!


 Mutta tällaista siispä meillä. Olisi taas kiva kuulla kommenttia kuvista! :)

 

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja ihanat kuvat. Oli jo ikävä teitä vaikkei tauko pitkä ollutkaan. Mut hyvä postaus

    VastaaPoista