lauantai 12. marraskuuta 2016

Valkotassut hangessa

Lumi on tullut vihdoin kunnolla meillekin! Olen myös tällä kertaa odottanut lunta, koska se tarkoittaa sitä, että Jummikin pääsee Mellan kanssa ulkoaitaukseen temmeltämään. Jummi kun ei voi oikein syödä ruohoa, niin ulkoilu on sen kanssa muuten niin vaikeaa nurmikon ollessa näkyvillä.

Tänään jänöt pääsivät siispä aitaukseen juoksemaan ja voi sitä iloa! Molemmat juoksentelivat ympäri aitausta ja varsinkin Mella innostui heittämään iloloikkaa. Lumen kaivaminen oli myös hauskaa kanien mielestä. Pian kuitenkin se meni siihen, että Mella kaivoi ruohoa esiin ja Jummi juoksi perässä syömään. Jouduin siispä viemään Jummin aika pian sisälle ja Mella sai jäädä rallittelemaan itsekseen.

Aitaus tunnin juoksentelun jälkeen.

Jummista oli vaikea saada hyviä kuvia, koska se ei erotu juuri yhtään lumesta. Jos pojalla olisi vielä valkoiset korvat, en olisi varmaan vieläkään löytänyt sitä tuolta. No onneksi Mellasta näkyy sentään suurin osa lukuunottamatta valkoisia sukkia.

Tajusin myös vasta nyt, mistä johtuu bloggerin kuvien laadun pilaaminen. Eli tallensin ekaa kertaa kuvat lopulliseen kokoonsa jo muokkausohjelmassa ja klikkasin täällä "alkuperäinen koko", jolloin bloggerin ei tarvitse pakata kuvia ja pilata laatua. Josko nyt laatu säilyisi paremmin kuin ennen, ainakin internetversiossa!

Epätarkka kuva, mutta Jummi oli niin söpö kirmaillessaan.


"Kato mami kuin iso mä jo oon!!"

"Sä et kattonu!!"XD
 Koska rallittelavaan Mellaan on lähes mahdoton tarkentaan, niin tässä jälleen kooste niistä huonommista otoksista.Kanien kuulumisista voisin mainita myös vähän. Jummille ja Mellalle kuuluu oikein hyvää, ovat energisiä touhuilijoita. Estekisat jäi syksyltä meidän osalta tähän eli kolmet kisat ehdittiin vain käydä. En uskalla mennä varsinkaan sisäkisoihin ilman rokotuksia. Minni ja Hessu voivat myös perushyvin. Pariskunta on oikein rauhallinen, paitsi silloin kun on ruoka-aika... :)

Tekisi mieli kuvata jotain videota pitkästä aikaa, mutta elokuvatyökalun kanssa on vaihteeksi ongelmia, sillä videon esikatseluruutu meni päivittäessä täysin mustaksi... Ehkä mä voin kuitenkin jollain toisella koneella väsäillä jossain kohtaa videota.

4 kommenttia: