maanantai 30. joulukuuta 2013

Uusi häkki :)

Moi! Pepe (hoitokoira) lähti meiltä tänään ja pupujen häkki laitettiin takaisin omalle paikalleen, mutta nyt se on eri häkki! Eli se uusi 2-kerroksinen tehdashäkki, josta olen vähän jo kertonutkin, mutta tässä postauksessa kerron lisää.

Ensivaikutelmani häkistä oli hyvä. Se on tilava ja aika laadukkaaltakin vaikuttaa. Ainoat miinukset on, että kolo, josta mennään alas on aika pieni ja Hessu mahtuu siitä just ja just, sekä silta on aika liukas. 
Häkki tyhjänä
 
Mun sisko kokosi häkin lähes kokonaan itse, kun mä olin ratsastamassa ja sitten me sisustettiin se yhessä. Siellä ei ole vielä mattoja, koska ne tuli just pesusta ja on vähän märkiä, mutta kaikki muu on.

Puput tutki häkkiä uteliaana ja juoksenteli kauan ympäriinsä alakerrassa, mutta ylös ei vielä uskaltauduttu. Sitten kun laitimme ne yläkertaan, tultiin sieltä itse alas pari kertaa. Ja mentiin välissä tietysti ylös. :D Hessua jänskättää enemmän ton sillan käyttö kuin Minniä. Minni ramppas sitä pari kertaa ylös alaskin. :D
Häkki sisustettuna
 Yläkerta näyttää tältä. Se on vähän niin kun juoksentelualue ja ruokailutila. Siellä on mökki (johon laitettiin laita, ettei puput hyppää sen päältä tonne koloon), ruokakuppi, juomapullo, kivet ja heinäpallo.


Alakerta näkyy tässä vähän huonosti, mutta siellä on toi taso, vessalaatikko ja heinäteline. Pupujen lempipaikka on toi taso. :) 
Hessu tutkii

Alakerta, joka on jo vähän sotkunen... :D
Häkin mukana tuli myös 2 heinätelinettä, juomapullo ja mökki, joista vaan pullo on nyt käytössä. Mökin ovesta noi pullerot ei varmaan mahtuisi, kun se on aika pieni.

Mutta joo, tällänen on siis pupujen uusi häkki, joka vaikuttaa oikein kivalta :).

5 kommenttia:

  1. Hieno häkki! Haluisin tommosen tulevaisuudessa kun muutan omilleni nii jos otan kanin/kaneja. Paljonko makso?

    VastaaPoista
  2. hoitopupulla on samallainen häkki ja tuo ramppi on kyl liukas, jos tahtois voishan siihen jonkin näköistä karheeta tarrapohjalla laittaa... onkohan semmoista edes olemassa ainakin joissain zooplussan häkeissä on semmoista käytetty ja se on kyl kätevä. :)
    Tuo pupu on jo siinä tottunut menemään mut kyl välillä mennään ryminällä alas/ylös.
    Muuten kyl tuo hoitopupun häkki on todella kiva.

    VastaaPoista