sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Estejuttuja

Laitan nyt viikon vanhoja esteilykuvia. Hypytettiin Mellaa noin keskivaikean kokoisilla esteillä, vähän korkeemmillakin ja Minniä ihan pienillä vaan vähän. Molemmat hyppivät oikein hienosti ja Mella hyppäsi hyvin 80cm pitkää ja noin 45cm korkeeta estettä.

Sitten infoa kisasuunnitelmista. Hyppää suoraan kuviin, jos et jaksa lukea. ;)
Ei olla päästy harmillisesti kisaamaan pitkään aikaan, kun helppoja ei olla järjestetty melkein ollenkaan vähään aikaan ja Mellahan vielä helpoissa kisaa. Ja silloin, kun olisi vihdoinkin tulossa kahdet kisat, joista jompikumpi helppo luokka löytyy, ei päästä, koska lähdetään silloin Lontooseen. Olisi hirveä into päästä kisaamaan, mutta ei voi mitään. :( Mutta jos Helsingin Lemmikkimessuille tulee helppo luokka, mennään aika varmasti sinne Mellan kanssa. Kovat äänet ja sisäkisat vaan vähän arveluuttaa, mutta koitan nyt totuttaa Mellaa enemmän sisällä hyppimiseen. Onko teidän kanit kisanneet messukisoissa? Olivatko aivan jäässä, vai jännittikö ollenkaan normaalia enemmän? :)

 
Mella ei aluks oikeen tajunnut ton ideaa ;D



Venyttää venyttää :D

Joo mun asento... :D




Oijoi :D :(



2 kommenttia:

  1. Sulla loppuu esteitten koko kesken kun Mella loikkii :D
    Riippuu ihan kanista, mitä se tuumaa messu hälinästä. Jotkut kanit menevät ihan normaalisti, jotkin potkivat esteistä kaikki puomit alas.
    Messuilla se hälinä ympärillä on kanille usein uusi ja pelottava asia, mutta ei se välttämättä lopulta paljoa suoritukseen vaikuta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep pitäis tehdä vähän isompia.. :D Kiitos paljon kommasta, ja ehkä me sinne messuille uskaltaudutaan ainakin yrittämään! :) (jos nyt ees luokkia on)

      Poista