maanantai 8. syyskuuta 2014

Meidän viikonloppu kuvakollaaseina!

Nyt tulee vähän erikoisempi postaus. Multa toivottiin kanien viikonloppua videona ja kuvakollaaseja esim. viikonlopusta ja sitten mun piti tehdä myös kanien päivä kuvina, mutta en osannut päättää minkä tekisin. Joten tässä on nyt sitten kaikki vähän yhdisteltynä! :D
Varsinkin sisällä otetut kuvat on tosi huonoja, kun ne on otettu niin pimeessä, ja kanit liikkui, mutta toivottavasti ei haittaa. Mutta eiköhän aloiteta!

Lauantai

Heräsin jo kello 8.00, koska meillä oli ratsastus aamulla. Menin katsomaan Mellaa ja se odotti jo vapaaksi pääsyä ovella. Otettiin Mella sitten vapaaksi ja se tutki kaikkea. Sitten lisättiin heinää ja annettiin aamuruaat kaneille. Mellalle RR: ää ja Minnille ja Hessulle porkkanaa.


Huoh noi ratsastuskuvien laadut...
8.45 lähdettiin tallille ja laitoin siitäkin nyt kollaasin. Ratsastustuntini alkoi 9.30. Menin ihanaakin ihanammalla Hillalla! ♥ Sitten hoidin sen pois, autoin kaveria hoitamaan Sarmaa ja katselin siskon tuntia. Tallilta tultiin kotiin vasta joskus 13.15.


Ja kukas onkaan sitten tämä pupu? No, sehän on siskoni kaverin herttainen k-luppa Kassu! Pidettiin lauantaina siis meidän pihalla leikkimieliset estekisailut kaniemme kesken ja myös Kassu pääsi mukaan. Kassu ei olekaan ennen paljoa esteitä hyppinyt, eikä näin pitkiä ratoja varsinkaan, joten siihen nähden se meni ihan hyvin. :) Kassu hyppi aloittelija luokan 3 virheellä ja helpossa läpäisi yhden esteen puhtaasti. :'D "Luokkina" oli helppo suora aloittelijoille, helppo suora ja KV suora. Kaikista kaneista on oma kollaasi, koska kuvia tuli niin paljon.

Minni hyppi hienosti siskoni ohjaamana aloittelija luokan puhtaasti ja helpon suoran 2 virheellä :). Yhdessä kohdassa se hyppäsi jotenkin huonosti ton kolmoisesteen keskelle, niin kuin kuvasta näkyy :(.


Hessun hypyt oli iisoja ja pitkiä, mutta esteiden välissä se söi ihan koko ajan. KV korkuisen radan poika hyppi vain 1 virheellä, joka sekin tuli vahingossa pystyltä! :)


Mella hyppi taas upeesti! KV rataa se hyppi 1 virheellä nopeesti :). Mutta mitäs kävikään, kun jätin sen hetkeksi häkkiin valjaat päällä... Kuvasta voikin ehkä päätellä, että se oli tuhonnut lähes uudet itsetekemäni valjaat. Ei olisi pitänyt jättää niitä päälle. Noh, eihän siinä auta muu kuin tehdä uudet.


Meidän "kisat" loppui vasta joskus 17.00, kun oltiin niin hitaita kaikessa :D Mutta tossa on tulokset. Sitten syötiin marjapiirakkaa (kyllä me jossain välissä kunnon ruokaakin syötiin :D) ja puput pääsivät häkkeihin lepäämään. Siskoni ja sen kaveri kävivät viemässä Kassun kotiin. 

18.00 oli kanien ruoka-aika. Kaikki puput olivat jo kovin nälkäisiä! Ruuan jälkeen kaikki menivät ruokalevolle.

 Illalla pidettiin kaikkia pupuja vapaana ja temppuilin vähän luppien kanssa. Kirjoitin myös postauksen blogiin. Lauantailta ei ole enempää kuvia, mutta myöhempään illalla aloitin tekemään tätä postausta, joka venähti puoli yhteen yöllä.


Sunnuntai

Nousin sängystä vasta 11 aikoihin, otin Mellan vapaaksi ja menin syömään aamupalaa.


Sitten Mellalle tuli väsy ja se meni häkkiin lepäämään. Sen jälkeen järjestelin huonettani vähän uuteen uskoon (joka on kuvassa vielä kaaos) Samalla Silja siivosi Minnin ja Hessun häkin.

Joskus 13.00 aikaan vietiin siskon kanssa Minni ja Hessu pihalla juoksemaan. Puput olivat oikein iloisia päästessään juoksemaan vapaana ja syömään ruohoa :). Ulkona oltiin ainakin puoli tuntia ehkä ylikin.

Sitten harjasin Hessun, jolla on nyt karvanlähtö, vaikka onhan sillä aina. Jossain vaiheessa aloin tekemään uskonnon työtä, jonka teossa menikin aika kauan, kunnes kello näytti jo viisi :o. Sitten joku satunnainen kuva Hessusta ja Mella siliteltävänä. :)

Sitten oli taas kuudelta kanien ruoka-aika ja lupat saivat syödä vapaana ollessaan. Ruuan jälkeen Minni ja Hessu menivät vierekkäin ruokalevolle♥ Ja mä siivosin lattialle ilmestyneet papanat :D

19.00 aikoihin vein Mellan ulos juoksemaan ja sillä oli kyllä hauskaa! Se teki söpöjä spurtteja ja iloloikkia ja mussutteli ruohoa. Harmi vaan, kun ikinä en saa iloloikista kuvia :(. Ulkoilun jälkeen Mella meni loikoilemaan häkkiin.

20.00 katsoin telkkaria ja luin vähän enkun sanakokeeseen. Vein kaikille pupuille porkkanan palat ja lisää heinää. Jouduin ottamaan noi jotkut kuvat salamalla, kun oli jo niin pimeetä. Menin nukkumaan 11 jälkeen ja siihen loppui meidän viikonloppu.


Toivottavasti tykkäsitte postauksesta, vaikka kuvat oli mitä oli. Kommenttia olisi kiva kuulla! :)


9 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  2. Ihan sairaan hyvä postaus !!:) hyvä lukea ja kuvia oli kiva katsoa kollaaseista:) tällläsii vaa lisää..

    VastaaPoista
  3. Tosi hyvä!!:) voisitko tehdä joskus 20faktaa itsestäsi videolla:)??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) ja en kun ei se oikeen liity tänne kaniblogiin mitenkään ja ei musta varmaan edes olisi sellaseen :D

      Poista
  4. Tää oli kiva ! Lisää tällasii!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos, ja voin tehäkki joskus, mutta en kyllä ihan samanlaista :)

      Poista