lauantai 27. syyskuuta 2014

Voi Minniä :(

Kerroin aijemmassa postauksessa, että Minnille tuli haava korvaan sen riehuessa Hessun kanssa ja se alkoi märkiä. Käytiin eläinlääkärissä varmuuden vuoksi näyttämässä sitä ja saatiin Vetramil- hunajavoidetta haavaan. Jos se ei tehoiaisi, niin täytyisi antaa antibiottikuuri.
No, aluksi haava näytti paranevan hyvin, eikä edes märkinyt enää niin paljoa. Mutta vähän ajan päästä haavan viereen ilmeistyi iso paise ja haava märki taas...
Toissapäivänä mentiin näyttämään sitä lääkärille ja paise piti tyhjentää ja huuhdella. Minni siis rauhoitettiin toimenpiteen ajaksi. Paiseesta oli tullut pari milliä mätää (yäk) ja sen jälkeen ei enää muuta kuin verta. Eli oli siis tulehtunut... Minnille annettiin pistoksena ensimmäinen antibiotti lääkärissä ja kotona jatkuu nyt viiden päivän kuuri.

Raihoitettu Minni

 
Ja tässä heräilyä. Tyttö kupsahteli koko ajan, ja oli koko illan väsynyt, mutta alkoi onneksi syömään heti herättyään.



 Minni on nyt eri häkissä kun Hessu, koska Hessu yrittää välillä nuolla haavaa. Ja sillonhan haava voi tulehtua, jos sinne menee bakteereita. Ne saa olla kuitenkin valvotusti yhtä aikaa vapaana, etteivät ihan unohtaisi toisiaan.


Tänään, kun katsoin korvaa, haava oli taas hiukan märkinyt... :( Toivotaan nyt, että kuuri lopettaisi sen tulehduksen ja Minni paranisi pian! Minni on ollut vähän väsyneempi kuin yleensä, mutta muuten ihan normaali.

2 kommenttia: