lauantai 7. helmikuuta 2015

Jänis lumessa

Viikko on taas vierähtänyt viime postauksesta, joten päätin tulla kertomaan teille vähän kuulumisia.

Viikon päästä on Raision estekisat, mihin Mella ja Hessu lähtee pomppimaan helppoa suoraa. Saattaa olla Mellan viimeinen helppo luokka ikinä. :) Tänään hypytin kaneja vikan kerran ennen kisoja ja molemmat hyppivät ihan kivasti, mutta Mella oli vähän hitaalla päällä. Oli muuten kiva kiskoa esteet puolen metrin lumihangesta irti, kun olin jättänyt ne sinne viime hyppykerran jälkeen... Yhdestä esteestä irtosi tolpatkin :D

Kaneille ei kuulu mitään erikoista. Minni ja Hessu ovat onnellisia omassa häkissään ja Mella vapaana ollessaan. Mikäs siinä. :) Minni on muuten ihana siisvousapulainen, kun se ei pelkää imuria ollenkaan! Se kulki tossa äskenkin ihan rennosti, kun äiti imuroi kovaäänisellä imurilla. Mella taas pelkää sitä ihan hirveästi. Se luikkii aina kauhuissaan piiloon imuroinnin aikana. 

Vein tänään Mellan ensimmäistä kertaa tohon meidän kadulle juoksemaan, kun siinä ei mene kauhean usein kukaan. Mel vähän ihmetteli, missä se on, mutta innostui pian ja juoksi tietä kovaa edestakaisin. :) Kuvia tästä en saanut, kun oli jo aika pimeä. Tässä on kuitenkin jonkun päivän ulkoilukuvia Mellasta.Näyttää ihan, että Mellalla olisi leukapussi, mutta valjaat vaan tekee sen ;)Onko teillä jotain postaustoiveita? Olisi kiva kuulla jotain, kun täällä on nyt ollut niin tavallisia postauksia! :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! :) Postausideoita ei ole edes omaan blogiin, joten niitä en nyt osaa antaa.. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! :) Hah ei se mitään, mullakaan ei ole nyt oikein mitään postattavaa.. :D

   Poista
 2. Mella on vaan niin kaunis! <3 Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista