keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Nelivuotias!

Pieni Minni täytti tänään huimat 4 vuotta! :o Ei kyllä uskoisi siitä tomerasta pikkupallosta, mutta niin se aika on vierähtänyt.
Synttärin kunniaksi Minni unohtamatta ahnetta miestään, sai pienen siskoni tekemän synttärikakun. Tein myös eilen huvin vuoksi viitan/ takin kanille, ja koska Mella ei voinut sietää sitä, annoin sen Minnille. Minni on aina ulkona niin viluinen, vaikka lämpötila olisikin plussan puolella eikä se välitä viitasta selässään sen enempää, joten sillä voi hyvin pitää sitä aina välillä talvella. 

Minni pääsi tänään heti hetkeksi ulos testaamaan uutta talvinuttuaan ja napsin siitä jonkun verran kuvia. Se keksi uuden kivan jutun, nimittäin se pinkoi pari kertaa korkean hangen päälle hurjaa vaihtia ja pompotti sieltä takaisin alas. Hessukin käväisi ulkona kokeilemassa hangen päällä tähyilyä, mutta se pupupöksy tuli sieltä varovasti kintut täristen alas. Voi mun hölmöä poikaa. :'D




Siellä se on kiipeämässä kukkulan päälle ♥


Minni ja Silja :)






Ihanaa muuten kun aurinko on alkanut paistaa ainakin meilläpäin! Tulee heti niin keväinen fiilis.


Snttärikakulla, mikä on jo melkein loppunut kuvassa
P.S. Jos jotain kiinnostaa ratsastus, niin tein vaihteeksi kanavalleni myös ratsastusvideon, jossa on pätkiä parin vuoden ajalta. :)

15 kommenttia: