sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Esteilyä

Jes, mullakin alkoi vihdoin hiihtoloma! Nyt on siis viikko aikaa ottaa ihan rennosti ja tehdä kaikkea kivaa ajattelematta koulua. :)
Mun hiihtoloma alkoi varsin kivasti, sillä mun kaveri tuli meille yöksi. Tehtiin kaikkea kivaa ja samalla Mella sai myös erityisen paljon huomiota, sillä se oli melkein koko päivän vapaana mun huoneessa. Mel nautti tosi paljon kaikista rapsutuksista ja huomiosta.

Käytiin myös hypyttämässä tyttöä viimeistä kertaa ennen Klaukkalan kisoja. Sillä oli vähän kylmä ulkona, joten vauhti ei ollut päätä huimaava, mutta kivoja loikkia sieltä kuitenkin tuli. Treenattiin jotain vesiestettä kaukaisesti muistuttavaa kyhäelmää ja pitkiä esteitä. Mel ei heti tajunnut vesiesteen ideaa, mutta seuraavasta kerrasta lähtien loikki sitä jo upeasti. Pitkätkin esteet ylittyivät ilman suurempia ongelmia. Viikon päästä on sitten meidän eka keskivaikea luokka, saas nähdä miten Mel alkaa loikkia sitä.

Nea napsi Mellasta kuvia eli tässä tulee niitä. :) Oli jo aika pimeää, joten kuvat piti ottaa salamalla.








Nea hypytti lopuksi vähän Minniä. Se sinkoili joka suuntaan, mutta välillä pomppi ihan kiltistikin. :)

Loppuun vielä terkut Hessulta :3

Jos on postautoiveita hiihtoloman ajalle, niin saa laittaa, koska nyt mulla on aikaa postailla vähän enemmän. Voisin tehdä ehkä jonkun videon, kun keksisin vaan minkä.

7 kommenttia:

  1. Epäreilua, kun meillä juuri loppui hiihtoloma :D

    VastaaPoista
  2. Mella on hieno! Tee jokuu kanein päivä tai jotaa 8) tai sit joku esittely video jostai kanien tavaroista xd jotain kivaa :')

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella kiittää :3 Joo kiitti paljon ideoista, katotaan mitä saan tehtyä! :)

      Poista
  4. Jee, oli niin kiva viikonloppu! Kiva postaus ja hienoja kuvia hei ;)

    VastaaPoista