lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväkisat!

 Tänään oli vuoden ekat estekisat Raisiossa. Oli tosi mukava kisapäivä ja aika meni nopeasti, vaikka olinkin kisapaikalla melkein 8 tuntia! Materiaalia mulla ei ole nyt paljoa, mutta lisään myöhemmin jos saan jostain kuvia mun pupuista.

Mella
Mella otti tänään rauhallisesti eikä ollut niin nopea radoilla kuin yleensä. Se kuitenkin hyppi hyvin ja siististi.
Helpon suoran molemmat kierrokset mentiin puhtaasti eli Mella on nyt myös keskivaikealla suoralla! Olen siihen taas tosi tyytyväinen. Mella sijoittui kolmanneksi. :)

Videon kuvasi Venla S. :)


Muoks. Kuvia lisätty! :) © Karkki L.




 Hessu
Hessu oli tänään myös rauhallisempi kuin yleensä. Kuulin jossain vaiheessa helppoa suoraa yhtäkkiä kuulutuksen "seuraavana Hessu..." ja en siis ollut huomannut, että Hessun lämmittely oli jo mennyt.. Nostin Hessun unisena boksista ja valjaat päälle saatuani laskin lähtöesteen eteen. Siitä saattaakin jo päätellä, miten eka kierros meni. Hitaasti ja 4 virheellä.
Onneksi oli toinenkin kierros ja Hessu sai lämmitellä. Se hyppi tokan kierroksen myös rauhallisesti, mutta vain 1 virheellä! Pieni 10cm maalieste tuotti molemmilla kierroksilla eniten ongelmia, mutta kyllä siitä sitten lopulta yli päästiin. Oon myös Hessuun tyytyväinen! :) Pojasta ei ole tällä kertaa videota.

Seuraavat kisat on meillä sitten parin viikon päästä Klaukkalassa. Odotan jo innolla Mellan ekaa kv:ta ja kisoja muutenkin! :)
© Karkki L.


5 kommenttia: