keskiviikko 31. elokuuta 2016

DIY: Neloseste!

Juuri kun ehdin viime postauksessa kertoa postausinnostuksestani, koneeni ilmoittikin olevansa vähän eri mieltä. Olen nimittäin työstänyt tätä videoprojektia jo tovin ja kun sitten oli tallentamisen aika, Movie Maker ei suostunutkaan yhteistyöhön. Nyt kuitenkin tajusin tallentaa videon ensin kahdessa eri osassa ja vihdoin video on täällä.

Pitkästä aikaa on siis DIY-postauksen aika! Tällä kertaa näytän teille, kuinka tehdään femman tyylinen esteen, tosin itse tein sen nelosesteenä. Tämä ohje on enemmänkin niille, jotka eivät ole tehneet paljoa esteitä, sillä este on loppujen lopuksi varsin yksinkertainen. Toivottavasti kuitenkin joku saa uusia vinkkejä!

Niin kuin videolla sanonkin, videon alku on lähes vuoden takaa, lokakuulta 2015. Joka tapauksessa nyt sain vihdoin kuvattua viimeiset pätkät. Mutta kaikki muu oleellinen tuleekin videolla, joten ei kun katsomaan!2 kommenttia:

 1. Hyvä video. Hyvä vinkki. Mullakin ongelmia noitten esteiden rakentamisesa joten ehkä se nyt onnistuis. Voisitko tehdä miten hoidan kanini videon tai my day kanien kanssa ja mitä kanit syövät videon. Niitä on kiva katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, jos tästä on apua! :)

   Kiitti myös ideoista, ainakin My day -tyylisiä Kanien päiviä oon tehnytkin monta ja lisää tulee aina välillä. Myös muita videoita on tulossa kunhan kerkiän tehdä! :)

   Poista