torstai 16. tammikuuta 2014

Esteilyä ja kysymys

Tällä viikolla Minni ja Hessu on päässyt pari kertaa hyppimään pikkuesteratoja. Eka kerta oli muistaakseni maanantaina, kun harjoittelimme ekaa kertaa sellasta banketti- estettä. Se on meillä sellanen, että pupu hyppää ensin ison pahvilaatikon päälle, sen päällä pikkuesteen ja pahvilaatikolta alas. En osaa oikein selittää... Mutta siis molemmat kanit älys sen idean heti! :)

Eilen menimme pupujen kanssa ihan harjoitukseksi ns. "leikkikisoja" eli Minni ja siskoni Silja kisasivat mua ja Hessua vastaan :D. Katsojina toimivat mun toinen pikkusisko Elsa ja sen kaveri Reetta. Luokat oli aloittelijat, helppo suora ja n. 20cm mutka. Koska sisälle oli vähän haastavaa rakentaa sen pidempiä ratoja, radoissa oli vain 5-6 estettä. "Kisat" voitti Hessu, joka sai kaikista kolmesta luokasta yhteensä vain 3 virhepistettä! Minni tuli hyvänä kakkosena 5:llä virhepisteellä! :)

Tämän viikon hyppelyistä ei ole kuin yksi kuva, mutta videoita olisi joka radasta myös maanantain harkoista. Niitä en kuitenkaan tänään ehdi enää lataamaan, mutta haluatteko nähdä ne vaikkapa huomenna? Kiinnostaako estehyppyvideot yhtään? :) Jos kiinnostaa, niin laitan ne luultavasti huomenna.
Minni verkaamassa helppoa suoraa varten :D

Aloittelija rata

2 kommenttia: