keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Minä bloggaajana

Mua pyydettiin tekemään tälläinen postaus, jossa kerron bloggaamisestani. Nyt toteutan siis sen. :)

Bloggaushistoriani

 En muista yhtään, miksi tein ekan blogini, ehkä halusin vain kokeilla blogin kirjottelua. :D Tein sekalaisen blogin muistaakseni vuonna 2011, jossa kerroin vähän kaikesta. Nimeksi laitoin vaan nopeasti Saaran blogi. Sitä blogia pidin aikan vähän aikaa ja se oli todella turha, olikohan siellä edes yhtäkään lukijaa...
Päätin kuitenkin lopettaa blogin aika nopeasti, koska siinä ei ollut mitään järkeä ja postailin sinne muutenkin harvoin.
Vuonna 2012 päätin kuitenkin tehdä uuden blogin. Sen nimi oli My life with animals ja kerroin siellä eniten kaneista ja ratsastuksesta. Blogissa oli vain n. 6 lukijaa, mutta se ei haitannut mua. Sitä blogia pidin pystyssä alle vuoden.

Silloin aloin miettiä, että blogi on tosi sekava, kun kerron siellä kaikenlaisia juttuja, kaneista, hepoista ja muustakin. Ajattelin, että toisia blogin lukijoita kiinnostaa vain hepat ja ratsastus ja toisia sitten taas pelkät kanijutut. Silloin päätin aloittaa uuden blogin, joka kertoo vain ja ainoastaan yhdestä aiheesta.
Silloin mun piti valita, teenkö blogin kaneista vai hepoista, koska molempia en jaksaisi pitää. Päätin tehdä kaniblogin, jota sinäkin nyt juuri luet.
Poistin My life with animals- blogin ja aloitin tämän blogin kesäkuussa 2013.


Miksi bloggaan?

No, siihen on moniakin syitä, mutta tässä pari:

-Voin julkaista ottamiani kuvia ja videoita muillekin esille, ettei ne vaan jää tietokoneeni kansioihin lojumaan
- Siitä on mulle se hyöty, että voin katsoa vanhoista postauksista, milloin kanit ovat olleet esim. kipeitä tai miten ollaan kehitytty vaikkapa estehypyssä.
-Se on musta vaan kivaa :)

Bloggaamisen huonot puolet

Bloggaamisesta en nyt ihan heti keksi montaa huonoa puolta, mutta yhden ainakin: Joskus ei vaan ole aikaa postailla tai sitten ei ole mitään postausideoita mielessä, jolloin blogi pysyy tylsänä ja välillä hiljaisenakin.

Blogini nykyään

Nykyään blogiini on ilmestynyt ihan hyvä määrä kivoja lukijoita. Kiitos teille, jos jaksatte lukea hömpötyksiäni tai katsella kuvia/videoitani! :) Nyt tällä hetkellä teitä on  27 ja se riittää mulle hyvin, mutta tietenkin on aina kiva saada uusia lukijoita! Nykyään teen postauksia mielelläni ja on tosi kiva, kun saa edes pari kommenttia! :)

Nyt tähän loppuun laitan vielä vanhoja bannereita, jotka on tosi alkeellisia, nauttikaa tai järkyttykää xD

My life with animals- blogin alkeellinen banneri xD







Mikä banneri on ollut teidän mielestä hienoin? Ja mitä mieltä olitte tästä postauksesta, vai jaksoiko kukaan edes lukea? :D

7 kommenttia:

  1. Oli hauska kuulla sun bloggaus historiasta:) bannereista ehdottomasti erottuu parhaiksi nykyinen ja noissa kuvissa tuo vika:) kaikki muutkin on hienoja mutta noi on parhaat!

    VastaaPoista
  2. Oi, tuo kolmas banneri on aivan täydellinen :3

    VastaaPoista
  3. Pitikö sun kysyä lupa vanhemmiltasi että saatko aloittaa blogin tekemisen:)/?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä mitenkää erityisesti kysynyt lupaa mutta sanoin kyllä niille että tein blogin :)

      Poista