tiistai 28. tammikuuta 2014

Uusia tavaroita

Me käytiin tänään Lielahdessa ja mukaan tarttui muutamia pupujuttuja. Nyt esittelen vähän niitä. Ostettiin noitten lisäksi myös vähän herkkuja pupuille.

Ostin tälläsen tunnelin Kenneltarvike Teemeristä ja se maksoi 5€. Tää on oikeesti tarkoitettu kissoille, mutta käy kooltaan hyvin meidän pupuillekin. Hessu tykkää pujahdella tuolta läpi, mutta Minni ei ole vielä paljoa itse sinne mennyt. Oon ajatellut jo jonkun aikaa ostaa tälläisen ja nyt ostin. :)



Mukaan tarttui myös uusi karsta, kun vanha on mennyt jo niin huonoon kuntoon. Tämä maksoi 7,90€ ja on myös ostettu sieltä Teemeristä. 

Käytiin myös Kontissa ja löysin sieltä halvan narun kaneille. Niinkun hintalapusta näkyy, toi maksoi 1,50€ ja ei ole edes kovin lyhyt, veikkaisin jotain 170cm?


Ostin myös tälläsen turkoosin kipon. Tämä on Wuf.fista ja maksoi 5,90€. Siellä on sisällä tollanen hauska kuva.

 Eilen äiti osti pupuille vähän erilaista kuiviketta vessalaatikkoon, eli jotain tollasta kissoille tarkotettua juttua. Se on vähän niinkun murskattua puupellettiä. Vaikuttaa ihan hyvältä. Pussin hinta oli 9€ ja siinä on 10 L.


Siinä oli siis ostokset ja nyt näytän vielä viikonloppuna tekemäni esteen. Noi sanomalehtipuomit tein tänään ja en ole vielä ehtinyt maalaamaan niitä, mutta muuten toi on valmis.


Ja mikäs tämä postaus olisi ilman löhöilykuvia! :)




Moikka! :)

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, varsinkin toi turkoosi ruokakippa näyttää tosi kivalta! Meilläkin on pupseilla tuollainen tunneli ja on kyllä varsin ahkerassa käytössä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja kiva! :) Toi on kyllä tosi kiva juttu pupujen mielestä :3

      Poista
  2. Ihana mimu tossa vikassa kuvassaxD

    VastaaPoista