keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Uusittu Kanien tavarat- postaus

Viime tavaroiden esittelystä on jo yli puoli vutta aikaa, joten kanien tavarat on vähän muuttunut. Osa on heitetty pois ja osaa ei vielä siinä viime postauksessa ollut. Ja halusin tehdä tämän muutenkin joten nyt on uusitun tavarapostauksen aika! ;)

Kerron vanhoistakin tavaroista uudestaan, koska kaikki ei ole varmaan katsonut vanhaa tavarapostausta ja jotkut tavarat on vähän "huonontuneet".


 
 Tälläsessä laatikossa on nykyään kaikki kanien pikkutavarat.

 1. Tämä kuppi on jo näkynytkin parissa postauksessa. Se on mun mielestä tosi söpö ja se on ostettu Faunattaresta. Hinta oli noin 9,90€

2. Nämä kipot ei ole oikeesti kaneille tarkotettuja, vaan ihan ihmisten ruokakippoja, mutta toimii yhtä hyvin kaneilla. En tiedä, mistä on ostettu.

3. Sitten vielä uuden häkin mukana tullut muovinen kippo. Sitä ei olla käytetty kauheasti, koska se on niin kevyt, että kanit saa sen kaadettua helposti.


1. Karsta Lemmikkijutusta, en muista hintaa. Se on mennyt jo aika huonoon kuntoon, koska piikit on vääntynyt eri suuntiin. Ostan ehkä lähiaikoina uuden karstan. 

2. Ihan normaalit Fiskarsin sakset. Noita käytän joskus tosi tiukassa olevien takkujen leikkaamiseen (Hessulta) ja langan, jolla kiinnitän heinätelineen ja vessalaatikon leikkaamiseen.

3. Mustat kynsisakset on ostettu Faunattaresta, mutta en muista hintaa. Hyvät on!

4. Tollanen harjasetti on ostettu Lemmikkijutusta ja hinta oli muistaakseni noin 8-10€. Se sisältää pehmeän harjan lisäksi vähän jäykät, mutta ihan hyvät vaaleenpunaiset kynsisakset ja pienen tiheäpiikkisen muovikamman.

5. Tämä on uusin ostokseni kaneille tai no pääosin Hessu- Karvakasalle. Eli tollanen kumihanska, jolla saa hyvin irtokarvat pois. Se on ostettu Horzesta, koska se on oikeesti tarkotettu hevosille, mutta toimii mun mielestä kaneillakin oikein hyvin. Tämä maksoi 4€.


1. Tämä on vaan joku lasten hiekkaleikkeihin tarkoitettu pikkulapio, mutta me käytetään sitä kanihäkin siivoukseen :D. En tiedä, mistä on ostettu tai mitä maksoi.

2. Vessalapio, ostettu muistaakseni Löytötavara talosta, hintaa en tiedä. Toi on ihan hyvä, mutta reiät on vähän turhan isoja.

3. Sitten tällänen rikkasetti, jolla siivoan melkein aina nykyään kanihäkin. En tiedä mistä on hankittu.

4. Niinkun kuvasta huomaa, nää sienet on mennyt vähän huonoon kuntoon... Mutta siis ostin kerran Tigeristä pakkauksen, jossa oli noita 6 ja maksoi vaan euron! :D Noilla siivoan kanihäkin pohjaa.

5. Joku vanha hyljätty pyyhe, jonka otin kaneille. Tolla kuivaan pestyn vessalaatikon ja häkin pohjan.

Näistä mistään en muista enää hintoja!
1. Tällänen pieni heinäteline. Se on ostettu Lemmikkijutusta. Tämä ei ole nyt kanien häkissä, koska siellä on isompi.

2. Heinäpallo on myös Lemmikkijutusta. Ihan hyvä, mutta ei käytetä ainakaan tällä hetkellä, koska se on niin pieni.

3. Pari hiirien juomapulloa Lemmikkijutusta. Mun sisko osti noi joskus, kun se kinus hiiriä, mutta ei saanut :D. Nyt niitä käytetään kaneilla lisäjuomapulloina ja automatkoilla kuljetuslaatikossa.

4. Tämä on tällä hetkellä pupujen ainoa kunnon pullo. Tämäkin on ostettu Lemmikkijutusta.


Näitä valjaita en nyt ala esittelemään, koska ne olen jo esitellyt. Tästä pääsee postaukseen, jossa kerroin niistä. Ainoat uudet valjaat ovat noi turkoosit, joten kerron niistä nyt.

Eli tein ne tässä lähiakoina ja nyt niitä käyttää Minni, mutta sitten, jos ja kun se uusi pupu tulee ja on vähän kasvanut niin ne menee sille. Ne on siis sellaset nahkaiset, mutta päällystetty turkoosilla kankaalla ja niissä on "timantteja". Ne onnistui mun mielestä mun tekemistä valjaista ehkä parhaiten.

Myös hihnat ovat pysyneet aika samoina, mutta tota nahkaista hihnaa en ole sen enempää esitellyt. Eli Silja teki sen kerran itse ja se on ihan hyvä, aika veltto vaan. Siinä on koristeina kaksi rusettia.

Lelut meillä vaihtuu aika usein, koska ne on yleensä pahvisia ja rikotaan hyvinkin nopeasti, mutta tässä on nyt tän hetken leluja.

1, 2 ja 4: Tein noi eilen talouspaperirullista ja siksi ne on vielä noin ehjiä.

3. Herkkupallo on ostettu Lemmikkijutusta, hintaa en muista. Se on ihan hyvä ja ainakin Hessu älyää sen idean tosi hyvin.

Ja sitten vielä pari tavaraa häkin sisältä eli toi iso heinäteline on ostettu kai Lemmikkijutusta. Vessalaatikko on zooplussasta ja se on värjäytynyt ulkona sinisestä violetiksi (vaikka kuvassa näyttää siniseltä) ja sen reunaa on jyrsitty jonkun verran, mutta toimii silti vielä hyvin vessalaatikkona!


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä tämä kantokoppa, joka toimittaa ruokalaatikon virkaa (paitsi silloin, kun kanit matkaa jonnekkin). Se on ostettu zooplussasta, hintaa en muista ja on ollut hyvä.




Toivottavasti tästä oli jotain iloa, vaikka olen tälläisen jo aijemmin tehnytkin! :) Jos haluat lisää tietoa jostain tavarasta, niin kysy vaan!

3 kommenttia: