perjantai 10. tammikuuta 2014

Synttärilahja!

Moi! Kirjoitan tätä postauksta tabletilla, joten anteeksi kun ei ole kuvia! Mutta siis eilen kerroin, että saan ainakin mulle parhaan synttärilahjan, mitä voin saada! :) Olisin saanut sen ehkä muutenkin, koska olen toivonut sitä jo yli vuoden. Ja se onnn......... tattarataa: Kolmas kani!! :D Eli vielä ei olla varattu mitään, mutt a meille muuttaa siis tässä lähikuukausina luultavimmin esteristeytysnaaras! :)
Sitä yritettäisiin saada sitten Minnin ja Hessun kaveriksi, mutta epäilen Minnin ja uuden pupun välistä reaktiota... Mutta jos ne ei sitten millään tulisi toimeen, niin uusi pienokainen saisi asustella eri häkissä, kun nuo, mutta haistaisi lajitoverit kumminkin häkin läpi.
Mietin  vaan, että jos ne tulisikin toimeen, niin onkohan toi 2-kerroksinen 120 cm leveä häkki kolmelle liian pieni? Saa kertoa mielipiteensä! Mutta jos se on liian pieni kolmelle, niin siihen yhdistetään  ehkäpä vielä kolmas kerros. En tiedä vielä.
Mutta siis tällaisia suunnitelmia olisi meillä :) Ja tämä oli nyt vaan tällainen info postaus.
Moikka!

6 kommenttia:

  1. uu, estekaneja :3 en tiiä tosta häkistä, riippuu varmasti keltä kysyy:D

    VastaaPoista
  2. Voi että ihanaa onnee sulle:)
    itseni mielestä 120 häkki on ihan riittävä mutta tietty lisätila on aina tarpeen ja jos on häkis vielä paljon aktiviteettejä voi ehkä tila käydä ahtaaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ja niin se on kyllä varmaan vähän ahdas kolmelle, vaikka onhan siinä 2 kerrosta... Mutta kattoo nyt tuleeko ne ees toimeen :D

      Poista