tiistai 9. helmikuuta 2016

Haluaisitko hiihtolomajänön?

Ajattelin nyt laittaa ilmoituksen tänne blogiinkin, kun alkaa olla jo vähän kiire asian kanssa. Eli siis olemme lähdössä hiihtolomaksi matkalle ja vielä olisi Mella hoitopaikkaa vailla. Minnille ja Hessulle löytyikin jo paikka mukavan läheltä Elsan kaverilta. Matkalla olemme 27.2.-6.3., joten suunnilleen siksi ajaksi tarvittaisiin hoitopaikka.

Jos olet siis halukas hoitamaan Mellaa hiihtoloman ajan, tässä tulee vähän lisätietoja. Mella on sosiaalinen, kiltti, ja energinen kani, eikä viihdy kauaa häkissä. Mella etsii siis mieluiten paikkaa, jossa saisi huomiota ja olla tarpeeksi vapaana. Etsin hoitopaikkaa, jossa on ennestään kanikokemusta eikä mieluiten ihan pieniä lapsia, koska Mella on aika herkkä. Tärkeää on tietenkin myös, ettei talossa ole sairaita kaneja, ettei tarvitse huolehtia tautiriskeistä.
Plussaa on, jos tunnen tai tiedän hoitajan edes jotenkin, mutta se ei ole ihan välttämätöntä, jos hoitopaikka vaikuttaa hyvältä ja luotettavalta.

Asumme Tampereen lähellä, mutta voimme tuoda Mellan hoitopaikkaan Pirkanmaan lisäksi myös Tampere-Helsinki -akselille matkalle lähtiessämme ja sieltä tultaessa. Voin antaa Mellalle mukaan heinät, ruuat, vessalaatikon ja muut tavarat. Häkkejä meillä on vähän huonosti, mutta jos sinulla ei ole ylimääräistä häkkiä, meiltä saa kompostikehikoita mukaan. Luulen, että tehdashäkissä Mella ei kuitenkaan viihdy kovin kauaa, koska on tottunut olemaan koko ajan vapaana. Maksan tietysti pienen korvauksen Mellan hoidosta.

Laita sähköpostia, jos sinulla on tarjota hyvä hoitopaikka, niin jutellaan lisää! :)
saara.kuusijarvi@gmail.com


 

6 kommenttia:

  1. voi eii, kunhan ajankohta olisi ollut parempi :( Toivotaan, että hyvä hoitaja kuitenkin löytyy! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti hoitaja löytyy! Voisin ottaa, mutta kun asun kaukana :(

    VastaaPoista
  3. Moikka!
    Mulle saattaisi käydä, että Mella tulisi hoitoon! :) Asun pälkäneellä joten matkakaan ei olisi hirveän pitkä. Kani kokemusta löytyy (neljä kania itsellä) ja Mella saisi asua rauhallisessa kanilassa. En oo siis täysin varma vielä. :D
    saaru030@gmail.com

    VastaaPoista