sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Lieto 13.2.2016

Postauksen kuvat (c) Emma S. ja minä
Mella ja Noa-täti
Eilen olimme Liedon ystävänpäiväkisoissa, jotka olikin vuoden ekat kisat meidän osalta. Kolmen kuukauden tauon jälkeen odotin kisoja tosi paljon! Kisoissa oli aika vähän väkeä, joten ne oli kivan rauhalliset ja kisapaikkana oli ihanan tilava ja valoisa koirahalli. Mutta nyt mennään kanien suorituksiin.

Mella
Päätin ennen kisoja, että olen tyytyväinen Mellaan, jos se jaksaa edes yrittää ja nauttii hyppimisestä toisin kuin viime kisoissa.

Eliitti mutkan ekalta kierrokselta tuli 7 virhettä, joista 1 korjauksista. Olin jo siihen ihan tyytyväinen, sillä Mella ei ainakaan lössähdellyt maan matoseksi ja ollut suostumatta liikkumaan mihinkään vaan loikki jopa puolet esteistä puhtaasti.

Toinen kierros meni kuitenkin paljon paremmin, 2 virheellä! Toinen virhe tuli WM-esteeltä ja toinen femmanin matalan puomin väliin astumisesta. Mel jopa eteni ihan kivasti sisäkisoiksi ja nappasi 2. sijan! Sijoitusta tärkeämpää oli kuitenkin, että Mel yritti pitkästä aikaa kunnolla. :)

Olin ilmoittanut Mellan myös korkeushyppyyn, johon ei ollut sen suurempia odotuksia. Korkeutta ollaan taidettu hyppiä viimeksi SM-kisoissa, joissa neiti pärjäsi vain 60 cm asti.

Aloitettiin 55cm:stä ja Mel loikkasi jokaisen korkeuden ekalla yrityksellä! Pian Mella sivuutti omaa ennätystään eli 70 cm. Seuraavaksi oli 75cm ja niin Mella vaan loikkasi senkin ekalla yrityksellä! Vähän osui ylimpään puomiin, mutta yli päästiin. Seuraava korkeus ei enää mennyt, joten tulokseksi jäi 75 cm, jolla Mel voitti luokkansa! Jatkossa se kisaa sitten jo eliitti korkeutta, upea tyttö. <3Mella sai palkinnoksi ihanien ruusukkeiden lisäksi myös kaksi kirjaa. :')


Hessu
Poika oli tänään vähän outo. Kun otettiin Hessu ensimmäistä kertaa valjaisiin hallissa, se oli ihan järkyttynyt koiranhajusta. Hessu pelkää koiria tosi paljon, ja tälläkin kertaa se vaan sinkoili ympäriinsä.


Hessu rauhoittui onneksi myöhemmin. Elsa hypytti sen kv mutkalla. Eka kierros meni 6 virheellä, joista yksi tuli korjauksista. Lopussa myös toi lämpöpuhallinjutska vähän hidasti Hessun menoa. Toka kierros meni myös 6 virheellä, eikä poika ollut ihan parhaassa vireessä.  Mutta ei se mitään, välillä näinkin.
 
Videolla eka kierros, koska en ollut ihan varma, kumpi oli parempi. Kamerasta loppui muisti ennen suomipystyä, joten siinä tuli pieni tauko, kun poistelin nopeasti jotain videoita. Hessu jumitteli jonkun verran ennen pystyä, mutta hyppäsi sen puhtaasti. 

Seuraavat kisat saattaakin olla jo viikon päästä sunnuntaina Palojoella, jos päätän sinne lähteä. Kyyti järjestyisi, mutta Mellalle ei ole luokkaa ja Hessulla olisin ajatellut pitää vähän hyppytaukoa. Mutta katsotaan nyt, jos otan vaikka Mellan ulkopuoliseksi johonkin luokkaan ja Hessun kokeilemaan onneaan taas kv mutkaan.

Hyvää ystävänpäivää kaikille! <3

10 kommenttia: