keskiviikko 17. helmikuuta 2016

"Vain kani"Tää voi kuulostaa jonkun mielestä ihan järjettömältä, sehän on vain kani. Mutta en mäkään tiennyt vielä muutama vuosi sitten, että johonkin niin pieneen voisi kiintyä niin paljon.

Se tuo niin paljon iloa jokaiseen päivään. Se osaa iloita itse tosi pienistä asioista. Siitä pitäisi kaikkien ottaa mallia. Sille voi kertoa ilot ja murheet, se ei kerro niitä kenellekään. Se ei puhu pahaa selän takana, vaan näyttää suoraan, jos ei pidä jostain. Se on tuonut mulle jopa uuden harrastuksen. Siinä on myös huonoja puolia, mutta niin on kaikessa ja kaikissa. Se on silti mulle täydellinen.


Äiti kysyi multa yksi päivä, miksi olen alkanut nykyään hehkuttaa sitä vielä enemmän. Miksi siitä on tullut yhtäkkiä niin tärkeä. Aloin miettiä asiaa ja tajusin, etten itsekään ole ihan varma.

Tärkeydellä en tarkoita nyt sitä, että sillä on ihana luonne, se on niin hieno ja blaa blaa blaa... Tarkoitan sitä, etten voisi kuvitella, ettei sitä enää olisi. Se on mukana melkein kaikessa, mitä teen kotona. Se tuntee mut, mä tunnen sen. Joka kerta kun katson sitä, hymyilen, vähintään mielessä. Se on tällä hetkellä yksi mun elämän tärkeimmistä asioista ja toivottavasti tulee olemaan vielä pitkään.

En olisi voinut kuvitella vielä pari vuotta sitten sitä kotiin hakiessa, että siitä pienestä kantoboksin nurkassa hytisevästä nappisilmästä tulisi niin tärkeä.


Se on Mella. Hyvää 2v syntymäpäivää upein kani, Mella.♥

Siksi se ei ole "vain kani."

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :') Onnittelut Mellalle <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tekstiä! Sä oot päässyt samalle aaltopituudelle Mellan kanssa, te ymmärrätte ja kunnioitatte toisianne elävinä otuksina. Tohon tilanteeseen on ihana päästä, eikä siitä tosiaankaan halua koskaan irroittaa.
  Harva lemmikkikanin omistaja pääsee yhdenkään kaninsa kanssa kokemaan tota ja se on todella harmi, sillä toi asia on kokemisen arvoinen, siis se älyttömän vajva yhteys kanin kanssa! Itse kun sen aikanaan koin, halusin saada paljon aikaan tuollaisia kaneja, totuus kuitenkin on, että noin todella vahvasti ihmisen kanssa yhteyden saavia kaneja on todella vaikea saada ja niitä syntyy todella liian vähän, mutta kaipa siksi ne ovat niin ainutlaatuisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :') Niin se on, tollaisia kaneja pitäisi olla enemmän. Siksi arvostankin paljon sun kasvatustyötä, sitä ettet mieti pelkästään ulkonäköä vaan juuri tuollaista upeaa luonnetta! Se on myös onnistunut monen kanin kohdalla.

   Poista
 3. Tosi ihana postaus! Hyvää syntymäpäivää Mella <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana postaus, johon voin itsekkin samaistua. Mella on upea ja on ihana seurata teidän menoa, sitä kuinka kanit merkitsee sulle todellakin paljon! Onnea Mellalle! <3

  VastaaPoista
 5. Voi että ihana postaus <3 Tosi hienoja kuvia myös!

  VastaaPoista