keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Blogi 2v!

Tänään mulla on takana jo kaksi vuotta bloggaamista! Paljon on blogi muuttunut, toivottavasti parempaan suuntaan. Eihän tämä vieläkään mikään täydellinen ole, mutta ainakin olen ehkä vähän kehittynyt bloggaajana.

Jotkut saattavat muistaa blogini alkuajoilta, jolloin sen nimi oli Kaksi Karvapalloa, ja täällä seikkaili vain Minni ja Hessu. Lukijoita oli pitkän aikaa alle 30. Nyt kun katsoo, jotkut postaukset olivat ihan järkyttäviä, sekalaisia ja aiheeseen liittymättömiä, mutta ei ihmekään, kun en ollut vielä kauaa postaillut.

Nykyään lukijamäärät ovat nousseet myös huimasti, kiitos teille kaikille 70 lukijalle! :) Myös kanien hoitoon liittyvät jutut on ehtinyt kahden vuoden aikana muuttua, ainakin osa, sillä tietoa kaneista on tullut tietenkin luettua lisää. Nyt kurkataan vähän blogin tilastoja kahden vuoden ajalta.

Suosituimmat postaukset kautta aikojenTämä postaus on ihan blogini alkuajoilta, ja siitä on jotenkin oudosti hävinnyt kaikki kuvat. Postauksessa esittelin kuvina kaikki kanien tavarat siltä ajalta ja se on saanut 171 sivun katselua. 

 
©MaiSu


Toiseksi suosituimmaksi lähes samalla katselumäärlää on noussut viime vuoden joulukalenterissani kirjoittama Mellan tarkempi esittely. Se on kerännyt 170 katselua. Postaus oli melko erilainen, mitä yleensä teen, mutta herätti näköjään kiinnostusta.

 

Kolmanneksi on noussut melko uusi postaus, jossa kerroin vinkkejä kanin kanssa puuhailuun. Postausta on kurkattu 120 kertaa.


Suosituin video (YouTubessa)
Videoista katselluin on siis tämä pari vuotta vanha temppuvideo, joka on kerännyt 930 katselukertaa! Siinä kanini osasivat vasta ihan muutamia yksinkertaisia temppuja, joten sinäänsä vähän outoa. :'D


YouTube- kanavani on myös saanut lähiaikoina paljon lisää tilaajia, joita on tällä hetkellä 104! Kiitos kaikille niillekin, jos täällä pyörivät!

Tässä vielä vähän muita tilastoja, jos jotain kiinnostaa:

-27 798 sivun katselua koko ajalta
-1137 kommenttia
-268 julkaistua postausta
-70 lukijaa
-Keskimäärin 2,6 postausta viikossa

Kiitos vielä ihan älyttömästi kaikille, jotka jaksavat meidän touhujamme seurailla ja lukea postauksiani! Bloggaamisesta on tullut mulle tärkeä harrastus ja siihen vaikuttavat myös kaikki, jotka kommentoivat tai edes lukevat blogiani.♥


Nyt on teidän vuoro kertoa, mitä haluaisitte nähdä blogissani! Postausideoita on kyllä tällä hetkellä ihan kivasti, mutta on silti aina kiva kuulla teidänkin mielipiteenne! :)

2 kommenttia:

 1. Mitään postausideoita ei ole, tottakai joku kesäinen kuvapostaus olisi kiva!
  Muistan kun luin blogiasi vielä kun nimi oli kaksi karvapalloa, en tarkkaan mutta muistan. Blogisi on yhä edelleen yksi niistä parhaista ja tätä jaksaa aina lukea! Jatka samaan malliin, niin mä ainakin tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon, sä jaksat kyllä aina kommentoida postauksiin! :') <3

   Poista