keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Synttäripoika!



Muistin vasta tänään iltapäivällä, että mun pullaposkipojalla on 4v syntymäpäivä! On sekin jo niin iso pupu. :o Menin sitten heti onnittelemaan Hessua kesäkanilaan, jonne Minni ja Hessu ovatkin jo muuttaneet. Vein Hessun juoksemaan aitaukseen ja syömään voikukkia ja ruohoa. Se näytti nauttivan todella paljon luonnon antimista ja heitteli myös välillä iloloikkia. Sitten se pääsi takaisin mökkiin viettämään leppoisaa lomapäivää Minnin kanssa.
"Hessuu, meillä taitaa olla vieraita täällä!"
"Hei juttu on nyt niin, et tää talo on nykyään K4! Joten Mellallakaan ei oo tänne mitään asiaa!"

"Eikö sana mee perille?"



 

Tein Hessusta myös videon synttäreiden kunniaksi. Se ei nyt ole mikään kovin hieno, koska tein sen aika nopeasti, ja sen lisäksi Elokuvatyökalu ei halunnut vaihteeksi totella mua. Mutta ajatus on tärkein, eikö niin? Videolla näkyy myös pätkiä vuodelta 2011, jolloin Hessu tuli meille pikkuisena ruipelona. :)

Hessusta en ala nyt mitään stooreja tähän kertomaan, mutta onhan siitä nyt pakko pari sanaa sanoa. Hessusta on tullut mulle ihan hirmuisen tärkeä pupu näiden 4 vuoden aikana. Se on vaan niin sympaattinen otus kaikkine erilaisine puolineen. Se on toisaalta niin rauhallinen ja ystävällinen, mutta myös itsepäinen ja omaa tahtoa omaava kani. Säikkykin se osaa olla monia ääniä ja asioita kohtaan, kun taas ihmisiä kohtaan hyvinkin luottavainen. Kaikenkaikkiaan se on tosi omalaatuinen kani, ja täydellinen juuri sellaisena.♥


Sitten näette pienen katsauksen kesäkanilaan tällä hetkellä. Sitä on sisusteltu pikkuhiljaa pitkin kevättä, ja pian alkaa olla jo valmista. Mellan puoli on vielä vähän kesken, sillä se ei asu siellä vielä vakituisesti viileiden öiden ja kärttyisen Minnin takia. Mun piti ainakin alunperin tehdä video mökin kuntoonlaitosta, mutta poistin taas vahingossa osan videoista... Saatan silti EHKÄ muokata siitä vähän vajanaisen videon, saa nähdä.

Seinät on aika koristellut. Mellalle tehtiin tollanen palkintoseinäkin. :D

Osa luppien puolesta. Koko alue ei mahtunut millään kuvaan. :(



Mellan puolta.
Asiasta toiseen, tänä viikonloppuna on vihdoin tulossa kisoja, joihin ollaan molempiin menossa! Ypäjälle en päässyt, mikä jäi harmittamaan tosi paljon, sillä olisin ihan heppojenkin takia voinut sinne mennä. Mutta ei voi mitään enää, ensi vuonna sitten, jos siellä on silloin edes kisat.

Aluksi luulin, etten pääse näihin tuleviinkaan kisoihin, mutta kyllä sitten loppujen lopuksi pääsinkin! Lauantaina mennään Mellan ja Minnin kanssa Puotinharjulle, kun taas sunnuntaina Mellan ja Hessun kanssa Pälkäneelle. Jos hyvin käy, Mel saattaa hyppiä viikonloppuna molemmat viimeiset keskivaikeat luokkansa ikinä. Pidetään peukkuja! Siitä seuraavat kisat on luultavasti Nokialla 28.6., joissa olisi kivasti molemmat vaikeat. Mutta ei mulla muuta tällä kertaa, toivottavasti piditte vähän sekalaisesta postauksesta. :D

8 kommenttia:

  1. Oii, paljon onnea Hessulle! <3
    Ja tosi kivan näkönen tuo kesäkanila. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea(vähän jäljessä) ihana Hessu! Se on niiin ihana!<3
    Mellalla taitaa olla sama edessä kuin Sanilla, täällä kans mahollisesti eessä vikat keskivaikeet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hessu kiittää kovasti! :')
      Vautsi Sani on kyllä edennyt nopeesti, tsemppiä sille kisoihin! :)

      Poista
  3. Onnea hessulle :)!! Ja tee video mökin kuntoonlaitosta.

    VastaaPoista
  4. Kiitos ja katotaan, mut kyllä mä sen varmaan teen :)

    VastaaPoista