torstai 18. kesäkuuta 2015

Viikonlopun kisat!

 Oltiin siis lauantaina Mellan ja Minnin kanssa Puotinharjussa ja sunnuntaina Pälkäneellä loppujen lopuksi vain Mellan kanssa... Hessun piti siis alunperin tulla mukaan, mutta edellisinä päivinä se piteli taas hiukan vasenta etutassuaan ilmassa istuessaan, vaikka pomppikin normaalisti. Mietin pitkään, otanko Hessun mukaan, mutta päädyin perumaan radat, koska turha ottaa mitään riskejä. Tämä vaiva on kyllä tainnut mennä jo ohitse(?), onneksi.

Puotinharjun kisapäivänä oli tosi lämmin ja puputkin näyttivät olevan vähän kuumissaan. Ensin oli Mellan luokka eli kv mutka. Mella oli aika vauhdikkaalla päällä, tosin se pelkäsi lentokoneita jonkin verran, sillä meillä päin niitä ei kauheasti liiku. Ekan kierroksen Mel pomppi nätisti 2 virheellä, jotka oli XI-este ja Femma. Toinen kierros meni vielä hienommin, sillä Mella eteni kivasti ja mun tarvi oikeestaan vaan juosta perässä. Yhden esteen se hyppäsikin aika vinosti, mutta ei onneksi tiputtanut sitä. Viimeinen helpohko kaksoiseste kuitenkin tippui vähän oudosti, sillä se ei tippunut ekalla kierroksella, mutta ei se mitään. Nätti 1 virheen rata ja viimeinen klassaus vaikeaa mutkaa varten! :) Tällä kertaa radoista ei ole videoita, pahoittelut siitä.
Postauksen kuvat © MaiSu, Katriona A, Saga S, Anniina A, Aino H, ja Karkki L.Minni ei ollut niin hyvällä päällä. Lämmittelyssä se hyppi ihan hyvin, mutta radan eka kierros oli suoraan sanottuna huono. Mimu mateli ja pääsi esteistä juuri ja juuri yli, tiputtaen niistä 3. Toinen kierros oli jo vähän reippaampi, sillä tällä kertaa esteet taas tippuivat juuri ja juuri, mutta silti niitä tippui taas 3.

Minnillä ei selkeästi ole enää yhtään niin paljon intoa esteilyyn kuin veilä pari kuukautta sitten, joten luulen, että sen kisat alkaa olla tässä. Joskus saatan ottaa sen vielä vaihtelun vuoksi kisaamaan, mutta en läheskään joka kisoihin.

 
Sunnuntaina oltiin siis Pälkäneellä Mellan kanssa. Sunnuntai oli sateinen ja viileämpi, mutta ei se ainakaan Mellaa haitannut yhtään. Monet muutkin kanit näyttivät menevän oikein hienosti, kun ei ollut niin kuuma.

Mella oli kv suorassa. Eka kierros mentiin jo hienosti ja puhtaasti, mutta ei nyt millään parhaalla vauhdilla. Toinenkin kierros mentiin puhtaasti ja rauhallisesti, ehkä jopa hitaammin kuin ensimmäinen. Tuloksista katsottuna Mel oli ensimmäinen ei-sijoittunut, ja puhtaita ratoja oli jopa 7! Taso oli siis todella kova, eikä Mel sijoittunut kumpanakaan päivänä. Onnea kaikille hienoista suorituksista!

Vika klassaus saatu myös kv suoralta! Mel kisaa jatkossa siis molemmissa vaikeissa, joten olen tosi tyytyväinen! :) Seuraavan kerran kisaillaan ratsastusleirini jälkeen Nokialla 28.6, jossa Mella pääsee heti molempiin vaikeisiin. Odotan jo innolla isompiin luokkiin pääsyä tämän jänön kanssa...:)

6 kommenttia:

 1. Hieno Mel! Onnea teille, eiköhän ne vaikeatkin suju teiltä kuin vettä vaan! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia. Ja toivotaan menestystä myös vaikeissa radoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, kiitos niistä kuvaajille! :) ja kiitti! :)

   Poista
 3. Upeaa! Ota sitten Mellan ensimmäisistä vaikeista tänne videota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja juu koitan saada jonkun videoimaan! :)

   Poista