perjantai 12. joulukuuta 2014

12. Luukku: Pupu- ja joulukynnet


Sori, kun tämän päivän luukku tulee nyt aika myöhään jo. Mutta tämän päivän luukku ei niinkän liity kaneihin, mutta pikkuisen. :) Tein siis siskolleni ja itselleni pupu-/ jouluaiheiset kynnet, joten näytän teillekkin miten ne valmistuivat! En ole todellakaan mikään ammattilainen kynsien lakkailussa, mutta tykkään aina välillä lakkailla niitä. :)


Tein nämä mun siskolle ja nää sopiikin hyvin huomisiin pikkujoulukisoihin!
1. Ensin lakkasin kynnet punaisella.
2. Tein pupun pään valkoisella.
3. Tein korvat nuppineulan "pallopäällä" eli upotin sen kynsilakkaan ja piirsin varovasti korvat. Silmät ja nenän laitoin myös nuppineulalla.
4. Lakkasin vielä puolet muista kynsistä kultaisella kimallelakalla.Nämä tein sitten itselleni ja ne ei musta onnistunut kauheen hyvin ja tein ne vielä vahingossa väärin päin. :D Mutta tässä silti yksinkertaistetut ohjeet:
1. Lakkasin kynnet valkoisella.
2. Laiton kaksi teippiä niin, että joulukuusen ympärille jäävä alue jää valkoiseksi. Lakkasin joulukuusen vihreällä ja laitoin päälle vielä glitterilakkaa koristeiksi.
3. Irrotin teipit ja tein nuppineulan päällä tähden kuuseen.
4. Tein samalla periaatteella tonttulakin, eli ensin teipit, sitten otin ne pois ja tein valkoiset osat nuppineulalla. Lakkasin ilman kuvaa jääneet kynnet kultaisella.


Huomenna on vihdoinkin kauan odottamani Humppilan kisat! Huomenna toivottavasti ehdin jo julkaisemaan postauksen niistä! Tein myös Hessulle pientä joulukoristusta boksiin ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti