lauantai 13. joulukuuta 2014

13. Luukku: Humppilan kisavideopostaus!

Tänään oli siis Humppilan estekisat ja näyttelyt, me oltiin vaan estepuolella. Päätin tällä kertaa tehdä videon päivästä, joten siinä näette, miten meillä meni! :) Videon alla enemmän tietoa radoista.



Tässä siis lisätietoa radoista. Mella oli tänään tosi ihana hypytettävä! Se ei säntäillyt joka suuntaan niinkuin yleensä vaan keskittyi hyppimiseen. Helpon mutkan eka kierros mentiin 1 virheellä ja toinen puhtaasti, jolla napattiin luokan voitto! Varsinkin toisella kierroksella Mella meni musta huippuhienosti, kun mun ei tarvinnut edes kertaakaan korjata ja se eteni kivasti. Nyt Mel siis siirtyy vihdoin kisaamaan kv- mutkaa. :)

En odottanut Hessulta mitään, koska nämä olivat sen ekat sisäkisat ja ensimmäinen mutkarata kisoissa. Se oli kuitenkin tänään tosi kivalla päällä ja oli myös mukava hypytettävä. Eka kierros mentiin 3 virheellä, jotka tulivat pystyltä, puomin liikahduksesta ja half-tvåanilta. Tokan kierroksen poika hyppi vain 1 virheellä! Se oli kolmoiseste, jonka Hessu pääsi ekalla kierroksella. Mutta Hessu kyllä ylitti itsensä ja sijoittuikin kuudenneksi! :)

Nää oli siis pikkujoulukisat ja lopuksi oli vielä ihana arvonta, josta voitin lahjakortin Petsgohun ja herkkuja kaneille! :)




6 kommenttia:

  1. Hyvä Hese ja Mella! Ja oli tosi kiva video upeita kaneja!:)<3

    VastaaPoista
  2. Sun kanit meni tosi kivasti! Mella hyppii kyllä tosi upeesti! :)
    Onnea paljon kanien menestyksestä! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mella osaa kyllä aina yllättää hyppimisellään :3

      Poista