tiistai 9. joulukuuta 2014

9. Luukku: Pupukuvia- ja ostoksia

Tähän väliin tulee vähän normaalimpaa postausta, ulkoilukuvia ja ostoksia. :) Nyt on ollut tosi huonot kelit ainakin meilläpäin kanien ulkoiluttamiseen. Kokoajan sataa ja ulkona pimenee tosi aikaisin.. :( Musta olisi ihan kiva saada vähän luntakin, että voisi ulkoiluttaa kanejakin useammin.
Sunnuntaina mentiin huonosta säästä huolimatta Minnin ja Hessun kanssa ulos. Minni ja Hessu olivat innoissaan, kun saivat juosta ja syödä vanhaa ja märkää ruohoa.








Sitten pari Mellan kuvaa


Mella tuhosi ihan kokonaan sen lelun, jonka ostin lemmikkimessuilta sillon. Siitä oli vaan noi helmet jäljellä, että kyllä tykkäsi! :D Nyt täytin sen uudestaan pahvinpaloilla. 

 Käytiin eilen siskon kanssa ostamassa kaneille pari juttua.

 Kaikki on ostettu Lemmikkijutusta. Minni ja Hessu saivat siis noi kupit, kun niillä ei ole nyt mitään muita hyviä. Noi on hyviä siitä, kun ne ei voi oikein mennä rikki (niinkun meidän kaikki entiset on menneet) ja ne on myös valmistettu 100% luonnonmateriaalista. Mellalla on tollanen pinkki samanlainen eli nyt on sitten kaikilla kupit samaa sarjaa. ;) Ne maksoi 3,90€/ kpl.
Sitten ostin vähän isommat juomapullot kisoja varten, kun ennen oli sellaset tosi pienet hiirten pullot. Noi maksoi 3,50€.

Sitten ostin vielä kuivattua nokkosta. Hinta oli 3,60€. Tota saisi ilmaiseksi itse kuivattamalla vaikka kuinka paljon, mutta sitähän en kesällä tajunnut tehdä...

Ja tähän loppuun vielä muutama virike, jotka tein kaneille.


Mella söi tosta heti noi kaikki heinät ja naruosa jäi vaan jäljelle :'D

Tästä tuli aika sekava postaus, mutta toivottavasti tykkäsitte! Moikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti